Νέο προεδρείο στην ΕΛΜΕ Θεσπρωτίας

Νέο προεδρείο απέκτησε η ΕΛΜΕ Θεσπρωτίας. Ειδικότερα, το ΔΣ της ΕΛΜΕ Θεσπρωτίας στη συνεδρίαση του την Τρίτη, 2 Δεκέμβρη αποφάσισε:

Την αναστολή των εκλογών που είχαν προγραμματιστεί για το Δεκέμβρη από την προηγούμενη συνεδρίαση, ύστερα από την ομόφωνη αποδοχή της νομιμότητας της σύνθεσης του ΔΣ από όλες τις παρατάξεις, παρά την αντικαταστατική κατανομή των εδρών στις προηγούμενες εκλογές. Οι εκλογές αναστέλλονται για το προσεχές χρονικό διάστημα με ορίζοντα τις εκλογές για το Συνέδριο της ΟΛΜΕ την άνοιξη του 2015.

Την εκστρατεία συγκέντρωσης των συνδρομών των μελών με καταληκτική ημερομηνία την 20η  Δεκεμβρίου. Για το σκοπό αυτό θα οριστούν υπεύθυνοι συγκέντρωσης των συνδρομών σε κάθε σχολείο. Ο πίνακας των υπευθύνων θα αποσταλεί σε όλα τα σχολεία που θα επισκεφθούν οι υπεύθυνοι προς ενημέρωση των συναδέλφων. Παράλληλα θα κυκλοφορήσει και ενημέρωση των συναδέλφων για την οικονομική κατάσταση της ΕΛΜΕ  ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ και την ανάγκη στήριξής της.

• Την έκδοση ψηφίσματος συμπαράστασης στους απεργούς πείνας Ηρακλή Κωστάρη και Νίκο Ρωμανό, οι οποίοι διεκδικούν το νόμιμο  δικαίωμα τους στις προβλεπόμενες εκπαιδευτικές άδειες για τη συνέχιση των σπουδών τους.

• Την ανασυγκρότηση του προεδρείου του Δ.Σ. Η σύνθεση του προεδρείου του νέου Δ.Σ. έχει ως εξής:  Πρόεδρος: Καραπάνος Ευάγγελος, Γραμματέας: Μητσέλος Σπύρος, Αντιπρόεδρος:   Κοντογιάννη Μαριλένα.


Related News

Comments are closed

Copyrıght 2014 Pamvotis Press. All RIGHTS RESERVED.