Λέσχη ανάγνωσης για παιδιά στη Ζωσιμαία

anagnosi_paidia

«Από τα παιδιά… για τα παιδιά» – Λέσχη ανάγνωσης για παιδιά σχολικής ηλικίαςΛέσχη ανάγνωσης με τίτλο: «Από τα παιδιά… για τα παιδιά» για μαθητές όλων των τάξεων του Δημοτικού, διοργανώνονται από την Τετάρτη, 29 Οκτωβρίου 2014 στη «Ζωσιμαία» Δημόσια Κεντρική Ιστορική Βιβλιοθήκη Ιωαννίνων.

Σε αυτή τη λέσχη ανάγνωσης, επίκεντρο θα είναι τα παιδιά και τα ιδιαίτερα ενδιαφέροντά τους. Χρησιμοποιώντας την θεωρία της εσωτερικής κινητοποίησης, βασιζόμενοι δηλαδή στα ενδιαφέροντα που έχουν τα παιδιά, θα ερευνήσουμε διάφορα θέματα, μέσα από ιστορίες, παραμύθια και δράσεις.

Στόχος αυτής της Λέσχης Ανάγνωσης είναι η γνωστική επένδυση, η μάθηση που βασίζεται στην κατανόηση και η δημιουργικότητα στην επίδοση. Μέσα από την εσωτερική κινητοποίηση, τα παιδιά επιζητούν να ασχοληθούν με αυτό που τους ενδιαφέρει, νιώθουν ευχάριστα και διασκεδάζουν μαθαίνοντας.

Η Λέσχη Μικρών Αναγνωστών πραγματοποιείται σε συνεργασία με την κ. Άννα Κόρδα, Πτυχιούχο Νηπιαγωγό και τον κ. Επαμεινώνδα Κουταβέλη, φοιτητή του Τμήματος Φιλοσοφίας-Παιδαγωγικής-Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, από 29 Οκτώβρη 2014 και κάθε Τετάρτη απόγευμα, ώρα 16:30-18:00 (ώρα προσέλευσης 16:30-17:00).

paidia_anagnosi_zosimaiaΗ συμμετοχή είναι δωρεάν. Απαραίτητη η κράτηση θέσης:

• στο τηλέφωνο της Γραμματείας της «Ζωσιμαίας» Βιβλιοθήκης 26510 72863, καθημερινά τις ώρες λειτουργίας της Βιβλιοθήκης

• στο fax: 26510 83445 ή

• στην ηλεκτρονική διεύθυνση: zosimaialib@sch.gr


Related News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyrıght 2014 Pamvotis Press. All RIGHTS RESERVED.