ΕΡΑ Ιωαννίνων: Νέο πρόγραμμα εκπομπών για τον Ιούνιο

era ioanninwn1

Σε αναπροσαρμογή του προγράμματος προχωρά η ΕΡΑ Ιωαννίνων για το μήνα Ιούνιο μετά την απόφαση που έλαβε ομόφωνα η συνέλευση των απολυμένων – εργαζόμενων.

Το νέο πρόγραμμα θα ξεκινήσει από την ερχόμενη Δευτέρα 2 Ιουνίου και η συνολική διάρκεια των τοπικών παραγωγών, σε καθημερινή βάση, θα είναι τρίωρη. Τις υπόλοιπες ώρες θα συνδέεται με την ΕΡΑ Αθηνών, το Δεύτερο Πρόγραμμα και την ΕΡΑ ΣΠΟΡ.

Στη συνέλευση, αποφασίστηκε επίσης να συνεχιστεί ο αγώνας των απολυμένων – εργαζόμενων απέναντι στο «μαύρο» της κυβέρνησης, έχοντας ως κύριο και διαρκή στόχο την επαναλειτουργία της ΕΡΑ, προσφέροντας συγχρόνως ενημέρωση και ψυχαγωγία στους πολίτες της Ηπείρου. Εξάλλου, για μια ακόμη φορά, ευχαριστούν τους αλληλέγγυους και όλους τους ακροατές που στηρίζουν την προσπάθεια λειτουργίας του ιστορικού σταθμού.

Το νέο πρόγραμμα θα μεταδίδεται από τη γνωστή συχνότητα της ΕΡΑ Ιωαννίνων 88,2 fm και από τις συχνότητες του “Ράδιο Ηγουμενίτσα” κι έχει ως εξής:

Καθημερινά από τις 10 έως τις 11 ενημερωτική εκπομπή «Στα μικρόφωνα της ΕΡΑ» με τους Σωτήρη Αργύρη και Γιώργο Παπαχριστοδούλου.

Επίσης, καθημερινά 11 έως 12 η Εύα Χατζηπαυλή και ο Παναγιώτης Τζόκας θα επιμελούνται την εκπομπή «Τα τραγούδια της καρδιάς» με ποιοτική μουσική.

Την τρίτη ώρα, 12-1, όλοι οι αλληλέγγυοι θα συμμετέχουν στο πρόγραμμα με δικές τους παραγωγές:

Κάθε Δευτέρα και Τετάρτη οι φοιτητές του Ραδιοφωνικού Συλλόγου του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων (ΡΑΣΠΙ) θα παρουσιάζουν το δικό τους πρόγραμμα, κάθε Τρίτη ο Γιώργος Γούσιας θα επιμελείται και θα παρουσιάζει την εκπομπή «Metalstories», η Ερασμία Σταματιάδου κάθε Πέμπτη θα είναι στα ραδιοφωνά σας με την εκπομπή «Τέλι και Γρανάζι» και κάθε Παρασκευή η εκπομπή «Η Θεωρία παίρνει θέση» με τους Σωτήρη Σιαμανδούρα και Αλέξανδρο Σχισμένο.

Η ΕΡΑ Ιωαννίνων συμμετέχει, ως χορηγός επικοινωνίας, στο τριήμερο φεστιβάλ των κινημάτων που πραγματοποιείται στα Γιάννενα 6-8 Ιουνίου, ενώ την Κυριακή το βράδυ, τελευταία μέρα του φεστιβάλ, εκπρόσωποι των απολυμένων – εργαζόμενων, μεταξύ των οποίων και ο Νίκος Τσιμπίδας, θα μιλήσουν για την ΕΡΤ και την ελεύθερη έκφραση στη χώρα μας.

Related News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyrıght 2014 Pamvotis Press. All RIGHTS RESERVED.