Χρ. Μαντάς: «Στο σκοτάδι μας κρατάει ο Υπουργός Πολιτισμού σχετικά με την κατάσταση των αθλητικών εγκαταστάσεων στα Γιάννενα»

basket_agsi_limnopoula

Μετά την πολύμηνη αναμονή της απάντησης εκ μέρους του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού σχετικά με τα σημαντικά προβλήματα στις αθλητικές υποδομές στα Γιάννενα που δυσχεραίνουν την ανάπτυξη του ερασιτεχνικού αθλητισμού, ο βουλευτής Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Μαντάς έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Είναι απαράδεκτη η στάση του Υπουργείου να καθυστερεί να δώσει απαντήσεις σχετικά με τις αθλητικές εγκαταστάσεις, ώστε να ενημερωθούν οι πολίτες των Ιωαννίνων.

Αντ’ αυτού, βρισκόμαστε στη θέση να μαθαίνουμε από δημοσιεύματα διάφορους σχεδιασμούς με αποτέλεσμα να μην ήμαστε ενήμεροι ως προς το τι ακριβώς προβλέπεται.

Ο κοινοβουλευτικός έλεγχος είναι μια διαδικασία που εξυπηρετεί στην ενημέρωση των πολιτών σχετικά με θέματα που απασχολούν την καθημερινότητά τους και θα πρέπει να είναι σεβαστή από όλους.

Για τον λόγο αυτό επανακαταθέσαμε την ερώτησή μας σχετικά με τα προβλήματα στις αθλητικές υποδομές στα Γιάννενα που δυσχεραίνουν την ανάπτυξη του ερασιτεχνικού αθλητισμού και ήμαστε σε αναμονή της απάντησης».

Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ κ. ΜΑΝΤΑ 


Related News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyrıght 2014 Pamvotis Press. All RIGHTS RESERVED.