Γιάννενα: Θρίλερ και φαβορί σε τέσσερις Δήμους

Δεύτερο εκλογικό γύρο έχουμε σήμερα σε τέσσερις Δήμους του νομού Ιωαννίνων καθώς στα Βόρεια Τζουμέρκα από την πρώτη Κυριακή ο Γιάννης Σεντελές επικράτησε με σχεδόν…σταλινικό ποσοστό (87,7%) της προερχόμενης από το ΚΚΕ Τασίας Κίτσου, ενώ στο Δήμο Πωγωνίου ο Κώστας Καψάλης επικράτησε επίσης από την πρώτη Κυριακή.

Θρίλερ προβλέπεται στο ΔΗΜΟ ΖΙΤΣΑΣ όπου αναμετρώνται ο Βασίλης Γαρδίκος (προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ) με ένα από τα «πουλέν» του περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέκου Καχριμάνη, τον επί χρόνια νομαρχιακό και περιφερειακό σύμβουλο Μιχάλη Πλιάκο.

Ρυθμιστής εδώ ο Χρυσόστομος Βούζας ο οποίος για μία ακόμη φορά δεν κατάφερε να μπει στο β’ γύρο κρατώντας ωστόσο σταθερό ποσοστό. Όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν στο συμπέρασμα ότι ο κ. Βούζας, παρότι παλαιότερα είχε διατελέσει συντονιστής της νομαρχιακής επιτροπής Ιωαννίνων του ΠΑΣΟΚ, σήμερα θα στηρίξει τον κ. Πλιάκο.

Αντίστοιχη εικόνα στο ΔΗΜΟ ΔΩΔΩΝΗΣ όπου το δίλημμα έχει γεωγραφικό προσδιορισμό: δήμαρχος από τη Δωδώνη (Κώστας Κατσανάκης-ΠΑΣΟΚ) ή τη Λάκκα Σούλι (Χρήστος Ντακαλέτσης-Νέα Δημοκρατία).

Στο ΔΗΜΟ ΜΕΤΣΟΒΟΥ οι πληροφορίες θέλουν τον τρίτο της αναμέτρησης, κ. Τσόδουλο να καλοβλέπει μία συνεργασία με τον κ. Τζαφέα (παλιότερα δήμαρχο) ο οποίος θα αναμετρηθεί με τον νυν δήμαρχο Νίκο Τσομπίκο.

Όσο για το ΖΑΓΟΡΙ αυτή τη φορά οι πιθανότητες είναι με το μέρος του κ. Σπύρου ο οποίος προεκλογικά συνομίλησε με την παράταξη του κ. Δαλκαβούκη , αλλά θα πρέπει να κερδίσει και τις ψήφους του κ. Τσουμάνη (ΝΔ) ώστε να επικρατήσει του …ισόβιου δημάρχου Γαβριήλ Παπαναστασίου.

Related News

Comments are closed

Copyrıght 2014 Pamvotis Press. All RIGHTS RESERVED.