Αισιόδοξη για ανατροπή η Όλγα Γεροβασίλη

Μίλησε σε Πρέβεζα, Ηγουμενίτσα

“Στις 18 Μαΐου, η Ήπειρος θα ζήσει μια από τις μεγαλύτερες πολιτικές ανατροπές των τελευταίων δεκαετιών. Στις 25 Μαΐου, η Ήπειρος Ανατροπής, θα αποτελεί τη νέα πολιτική πραγματικότητα». Την πεποίθησή της ότι η παράταξη της, η παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ θα αναδειχτεί περιφερειακή αρχή εξέφρασε η Όλγα Γεροβασίλη μιλώντας την Τρίτη 13 Μαΐου στην Ηγουμενίτσα όπου πραγματοποιήθηκε η ανοιχτή προεκλογική εκδήλωση της Π.Ε. Θεσπρωτίας για την «Ήπειρο Ανατροπής» και την Τετάρτη 14 Μαΐου, στην Πρέβεζα, όπου χαιρέτισε η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σοφία Σακοράφα.

Η υποψήφια Περιφερειάρχης κορυφώνει την προεκλογική εκστρατεία τονίζοντας ότι:

«εδώ και τρεις μήνες διανύσαμε περίπου 20.000 χιλιόμετρα και στους 4 Νομούς της Ηπείρου.

Συζητήσαμε με δασκάλους, γιατρούς, πανεπιστημιακούς καθηγητές,  με αγρότες, κτηνοτρόφους, ψαράδες, με μικρομεσαίους επιχειρηματίες, με αστυνομικούς, πυροσβέστες, κοινωνικούς λειτουργούς, με αυτοδιοικητικούς, με υπαλλήλους, με φοιτητές, με ανέργους, με συνταξιούχους.

Εμβαθύναμε ακόμα περισσότερο στα προβλήματα της Ηπείρου, αλλά και στις δυνατότητές της, που έμειναν ανεκμετάλλευτες, καθώς  εκείνοι που διαχειρίστηκαν την τύχη του δεν ήταν μόνο φτωχοί  σε ιδέες και οράματα, ήταν συμβιβασμένοι και ιδιαίτερα πρόθυμοι. Με αποτέλεσμα να καθηλώσουν την Ήπειρο στις τελευταίες θέσεις της Ελλάδας και της Ευρώπης.

 Περπατώντας όλοι μαζί, ανοίξαμε νέους δρόμους για:  

  • ν’ ανατρέψουμε τα σχέδιά τους,
  • να βάλουμε τέλος στο τέλμα,
  • να κάνουμε μια νέα αρχή
  • να πάρουμε πίσω τα όνειρα, την ελπίδα και την αξιοπρέπεια μας,
  • να αλλάξουμε σελίδα, να δυναμώσουμε και να φύγουμε μπροστά,
  • να κάνουμε τον τόπο μας «ΗΠΕΙΡΟ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ».

Στις 18 Μαΐου, η Ήπειρος θα ζήσει μια από τις μεγαλύτερες πολιτικές ανατροπές των τελευταίων δεκαετιών. 

Στις 25 Μαΐου, η Ήπειρος Ανατροπής, θα αποτελεί τη νέα πολιτική πραγματικότητα»

 

Συνέχεια με Γιάννενα, Άρτα

Η Όλγα Γεροβασίλη συνεχίζει τις ανοιχτές προεκλογικές συγκεντρώσεις και απόψε, Πέμπτη 15/5 θα μιλήσει στις 8:30 μμ στο DULAC στα Γιάννενα, όπου θα απευθύνει χαιρετισμό ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κόμματος Νίκος Βούτσης.

Την Παρασκευή 16/5, στις 8:30 μμ, η επικεφαλής της παράταξης «Ήπειρος Ανατροπής» θα μιλήσει στην πλατεία Κακαβά στηνΆρτα.

 

Related News

Comments are closed

Copyrıght 2014 Pamvotis Press. All RIGHTS RESERVED.