Θέλουν περισσότερες ομάδες στη Γ΄ Εθνική

Την αύξηση των ομάδων της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας κόντρα στην αναδιάρθρωση η οποία προτείνεται διεκδικεί η Συντονιστική Επιτροπή των ομάδων της Γ΄Εθνικής (που στην πλειοψηφία της αποτελείται από ομάδες που υποβιβάστηκαν από την κατηγορία). Η αναδιάρθρωση της Γ’ Εθνικής προβλέπει την μείωση των ομίλων από 6 σε 4 κάτι τοποίο έχει ως αποτέλεσμα ένας μεγάλος αριθμός ομάδων να πέφτει στα τοπικά πρωταθλήματα.

Σε ανακοίνωση της Επιτροπής τονίζεται:«Καλούμε τα 36 σωματεία που στηρίζουν την κίνηση μας να μην απογοητεύονται και να μην χάνουν τις ελπίδες τους. Η εβδομάδα που ξεκινά είναι αρκετά σημαντική, αφού θα επιχειρήσουμε με νέες μορφές αγώνα να πετύχουμε την δικαίωση μας, γι αυτό θα χρειαστεί πλέον η δυναμική και ουσιαστική παρουσία τους!

Καλούμε τις διοικήσεις των ομάδων να έρθουν σε επαφή με την Συντονιστική για να οργανώσουμε τις επόμενες κινήσεις μας και να καταστήσουμε με αποφασιστικό τρόπο σαφές, ότι έχουμε δίκιο σε όσα ζητάμε και προσβλέπουμε στο καλό του ποδοσφαίρου και των τοπικών κοινωνιών».

Related News

Comments are closed

Copyrıght 2014 Pamvotis Press. All RIGHTS RESERVED.