Σύσκεψη για τους απόρους στην Ηγουμενίτσα

Η Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Ηπείρου, – όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση- ύστερα από τα τέσσερα χρόνια της εφαρμογής του «Προγράμματος Καλλικράτης»  συνεχίζει τις προσπάθειές της  για την ανάδειξη των κοινωνικών προβλημάτων της περιοχής μας καθώς και τον σχεδιασμό και την εφαρμογή δράσεων και παρεμβάσεων με σκοπό την επίτευξη της κοινωνικής συνοχής.

Στα πλαίσια αυτού του στόχου και σε συνδυασμό με την αναγκαιότητα της προετοιμασίας για την υλοποίηση του «Επιχειρησιακού Προγράμματος (Ε.Π.) Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής προς Απόρους έως το 2020» (ΤΕΒΑ/ FEAD) , το οποίο θα εφαρμοσθεί μέσα από την συνεργασία όλων των  φορέων που παρέχουν κοινωνική φροντίδα και προστασία σε ευάλωτες και ευπαθείς ομάδες , ανανεώνουμε την συνεργασία μας με τις αρχές και τους κοινωνικούς φορείς των Περιφερειακών μας Ενοτήτων ώστε να επικαιροποιήσουμε τα στοιχεία που διαθέτουμε και να τεθούν νέοι στόχοι για την περίοδο που ακολουθεί, ανάλογα με τις ιδιαίτερες ανάγκες της κάθε περιοχής.

                 Η συνάντηση της Π.Ε. Θεσπρωτίας θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη  27 Νοεμβρίου  2014, στις 10.00 το πρωί, στην αίθουσα Συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας  Θεσπρωτίας, στο Διοικητήριο.

         Η συμμετοχή όλων των εμπλεκόμενων  φορέων θεωρείται απαραίτητη  ώστε  η  δράση μας  να είναι  συντονισμένη ,  άμεση και αποτελεσματική. Η σχετική  πρόσκληση απευθύνεται στον Μητροπολίτη

    Ιεράς Μητροπόλεως  Παραμυθιάς, Φιλιατών, Γηρομερίου και Πάργας, τον  Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Θεσπρωτίας, τους Δημάρχους Π.Ε. Θεσπρωτίας, τον Διοικητή 8ης Μεραρχίας, την Περιφερειακή Δ/ντρια Εκπαίδευσης Ηπείρου, τον  Προϊστάμενο Δ/νσης Δημ.Υγείας και Κοιν. Μέριμνας Π.Ε. Θεσπρωτίας, τον Ε.Ε.Σ.-Τμήμα Θεσπρωτίας, τον Σύλλογο ατόμων γονέων και φίλων ΑμεΑ «Στοργή», τον Σύλλογο Πολυτέκνων Θεσπρωτίας.


 

Related News

Comments are closed

Copyrıght 2014 Pamvotis Press. All RIGHTS RESERVED.