Συμπαράσταση ζητούν οι πρώην εργαζόμενοι στα s/m Παύλου  

super_market

Την αλληλεγγύη της τοπικής κοινωνίας στο δικαστικό αγώνα για την καταβολή των δεδουλευμένων τους ζητούν οι πρώην εργαζόμενοι στα σούπερ μάρκετ Παύλου (Ιωάννινα).

Οι πρώην εργαζόμενοι ζητούν από τους εμπλεκόμενους δημόσιους φορείς να πράξουν τα δέοντα και ζητούν να δοθεί ένα τέλος στις απανωτές αναβολές των δικαστικών τους αγώνων. Ζητούν ακόμη τη συμπαράσταση των τοπικών φορέων στον αγώνα τους με την παράσταση στα δικαστήρια Ιωαννίνων την Παρασκευή, 20 Ιουνίου στις 8 το πρωί.

Σε ανακοίνωσή τους αναφέρουν:

«Είμαστε πρώην εργαζόμενοι στα super market ΠΑΥΛΟΥ .Όλα αυτά τα χρόνια δουλέψαμε με ζήλο και ευσυνειδησία στην ΠΑΥΛΟΥ ΑΕ λόγω όμως της κακής δικής τους διαχείρισης και των εσωτερικών τους διαφωνιών η επιχείρηση δεν υφίσταται πλέον. Η ΠΑΥΛΟΥ ΑΕ σήμερα οφείλει στο δημόσιο υπέρογκα ποσά άνω του 1.800.000€ (σύμφωνα με βεβαιώσεις που έχουμε από ΔΟΥ και ΙΚΑ) καθώς και στους Εργαζόμενους Μισθούς άδειες και αποζημιώσεις συνολικής αξίας άνω των 500.000€ και βρίσκεται στο απυρόβλητο κάνοντας συνεχώς καινούριους διακανονισμούς με το Δημόσιο, διακανονισμούς που εκ των πραγμάτων δεν θα πληρωθούνε ποτέ.

Ενάμιση χρόνο η ΠΑΥΛΟΥ ΑΕ μας εμπαίζει καθημερινά με ψεύτικες υποσχέσεις για εξόφληση των δεδουλευμένων και των αποζημιώσεων και ενώ εκείνοι ξανανοίγουν καταστήματα με την επωνυμία συγγενικών τους προσώπων.

Ενάμιση χρόνο τώρα δίνουμε τον δικό μας δικαστικό αγώνα αλλά και τη καθημερινή μάχη για επιβίωση.

Όλοι εμείς οι πρώην εργαζόμενοι της ΠΑΥΛΟΥ ΑΕ κινδυνεύουμε καθημερινά να χάσουμε τα σπίτια μας λόγω της αδυναμίας να πληρώσουμε τα δάνεια μας.

Ενδεικτική περίπτωση της πλήρης έλλειψης ψυχικής και ηθικής ευαισθησίας είναι πως κάποια συνάδελφός μας που αντιμετώπιζε σοβαρότατο πρόβλημα υγείας ζήτησε από το Βασίλειο και Δημήτριο Παύλου την εξόφληση μέρους του ποσού που της οφείλανε προκειμένου να εισαχθεί σε ιδική κλινική για να εγχειριστεί. Αντ΄ αυτού δέχθηκε προσβλητικές επιθέσεις για την μέχρι τώρα στάση της απέναντί τους και ενώ οι ίδιοι προτίμησαν να δαπανήσουν τεράστια ποσά σε πρόστιμα προκειμένου να μην παρίστανται σε δίκες με τους εργαζόμενους».

Related News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyrıght 2014 Pamvotis Press. All RIGHTS RESERVED.