Φεστιβάλ αλληλεγγύης: Αυλαία με συζήτηση για την ΕΡΤ

era ioanninwn1

Με μία δημόσια συζήτηση για τον αγώνα της ΕΡΤ και της τοπικής ΕΡΑ ολοκληρώνεται σήμερα το πρώτο Φεστιβάλ Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αυτοδιαχείρισης Ιωαννίνων. Το φεστιβάλ, το οποίο διοργανώνεται από πρωτοβουλίες αλληλεγγύης της πόλης, ξεκίνησε την Παρασκευή, στο θεατράκι στην περιοχή της Σκάλας με μεγάλη συμμετοχή κόσμου. Σήμερα στις 7.30 το απόγευμα είναι προγραμματισμένη η συζήτηση με θέμα«Ένας χρόνος από το μαύρο, ERTOPEN-παράθυρο ανοιχτό στη κοινωνία».

Παρεμβαίνουν ο Νίκος Τσιμπίδας από το ertopen.com, Σωτήρης Αργύρης από την ελεύθερη ΕΡΑ Ιωαννίνων, Γιώργος Παπαχριστοδούλου, αλληλέγγυος – υποστηρικτής στην τοπική ΕΡΑ η οποία δίνει το δικό της αγώνα για τη δημοκρατία και την ελεύθερη πληροφόρηση. Το φεστιβάλ ξεκινά στις 6.30 το απόγευμα με εργαστήρι που αφορά τα ΜΜΕ και τον κοινωνικό αποκλεισμό.

Για τις 9 είναι προγραμματισμένη η θεατρική παράσταση με το έργο του Χάουαρντ Ζιν « «Ο Μαρξ στο Σόχο» από την ομάδα «Φάντης Μπαστούνι». Πρωταγωνιστεί ο Βασίλης Κυριάκου, σκηνοθετεί ο Νίκος Σέργης. Ακολουθεί στις 11 το βράδυ Dj set mrs. HCN και η βραδιά κλείνει με πάρτυ από το Ραδιοφωνικό Σύλλογο του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων (ΡΑΣΠΙ), ο οποίος στηρίζει τον αγώνα της ΕΡΑ με καθημερινή ψυχαγωγική εκπομπή.

Όπως και τις προηγούμενες ημέρες, στον χώρο θα λειτουργούν μπαρ, ψησταριά, βιβλιοπωλείο, ανταλλακτικό παζάρι ρούχων και τραπεζάκια από διάφορες συλλογικότητες αλληλέγγυες στο φεστιβάλ.

Related News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyrıght 2014 Pamvotis Press. All RIGHTS RESERVED.