Διεγράφη ο Β. Χήτος από την παράταξη Γκόντα

xitos_vasilis

Για τη θετική ψήφο στον ισολογισμό του 2013

Στη διαγραφή του δημοτικού συμβούλου και επιχειρηματία Βασίλη Χήτου, προχώρησε την Πέμπτη ο επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Πρωτοπορίας Νίκος Γκόντας. Αφορμή στάθηκε η θετική ψήφος του κ. Χήτου στην προχτεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ιωαννίνων στον ισολογισμό του 2013, ο οποίος αφορά και το περίφημο έλλειμμα του 1,3 εκ. ευρώ που βρέθηκε στα ταμεία του Δήμου. Γενικότερα πάντως οι σχέσεις του επιχειρηματία με τον επικεφαλής της παράταξης ήταν τεταμένες το τελευταίο διάστημα με τον πρώτο να έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον του να ηγηθεί της παράταξης της κεντροδεξιάς στην πόλη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της παράταξης Γκόντα:

Με επιστολή του προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ιωαννιτών, ο επικεφαλής της παράταξης ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ κ. Ν. Γκόντας , γνωστοποίησε την διαγραφή του Δημοτικού Συμβούλου κ. Βασίλειου Χήτου από την Δημοτική ομάδα.

Η εκ μέρους του κ. Χήτου υπερψήφιση του ισολογισμού και απολογισμού του 2013 κατά την χθεσινή ψηφοφορία, περίοδο στην οποία συμπεριλαμβάνεται το έλλειμμα του 1,4 εκ. ευρω από τα ταμεία του Δήμου, αποτέλεσε την αφορμή της διαγραφής του.

Χωρίς προηγούμενη ενημέρωση των μελών της παράταξής μας, κατά την διάρκεια της συνεδρίασης, ενώ αρχικά ο κ. Χήτος άσκησε δριμεία κριτική στην Δημοτική Αρχή, για να καταλήξει στην συνέχεια σε λευκή ψήφο, την οποία μετά την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας αντικατέστησε με υπερψήφιση του ισολογισμού – απολογισμού, υιοθετώντας με αυτή την πράξη την λεηλασία των χρημάτων του Γιαννιώτικου λαού, που έγινε την συγκεκριμένη περίοδο.

Η παράταξή μας θα αγωνισθεί για την αποκάλυψη και την τιμωρία των ενόχων απαιτώντας την επιστροφή των χρημάτων στα ταμεία του Δήμου και δεν πρόκειται να δώσει συγχωροχάρτι σε κανέναν έναντι οιουδήποτε ανταλλάγματος.

Άλλωστε κάτι τέτοιο θα ήταν προδοσία στους συμπολίτες μας που στήριξαν την παράταξή μας, αναδεικνύοντάς την πρώτη δύναμη του 1ου Γύρου των εκλογών του περασμένου Μαϊου.

Για την μέχρι σήμερα συνεργασία ευχαριστούμε τον κ. Χήτο και απομένει στην διακριτική του ευχέρεια να επιστρέψει την έδρα στην παράταξη η οποία τον ανάδειξε.


Related News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyrıght 2014 Pamvotis Press. All RIGHTS RESERVED.