ΑΝΤΑΡΣΥΑ Ιωαννίνων: Λευτεριά στην Παλαιστίνη!

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Ιωαννίνων καλεί στη σημερινή συγκέντρωση αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό.

Η συγκέντρωση πραγματοποιείται σήμερα Τρίτη, 15 Ιουλίου, στις 8 το βράδυ στην κεντρική πλατεία, μπροστά από το διοικητήριο της Περιφέρειας Ηπείρου.

Το κάλεσμα με τίτλο «Λευτεριά στην Παλαιστίνη» έχει ως εξής:

«Εδώ και μέρες το κράτος-τρομοκράτης του Ισραήλ σκοτώνει τους Παλαιστινίους με χτυπήματα τυφλά και μαζικά, εφαρμόζοντας στην πράξη πολιτική και πρακτική γενοκτονίας. Το ρατσιστικό καθεστώς του Ισραήλ κορυφώνει για μια ακόμα φορά το χρόνιο καθεστώς διακρίσεων και πολέμου εναντίον ενός ολόκληρου λαού που πληρώνει με βαρύ φόρο αίματος και ανυπολόγιστες υλικές ζημιές την υπόστασή του στην περιοχή. Είτε το επίσημο κράτος του Ισραήλ με τη συνενοχή των ιμπεριαλιστών ΗΠΑ, ΕΕ και απολογητών τους που ψάχνουν για ‘ισοδύναμα’ ανάμεσα στις παλαιστινιακές σφεντόνες και την ισραηλινή στρατιωτική μηχανή, είτε οι έποικοι που συνεχώς εξαπλώνονται στα κατεχόμενα παλαιστινιακά εδάφη, είναι στην πρώτη γραμμή της σφαγής.

Η ελληνική κυβέρνηση στηρίζει απροκάλυπτα πλέον τη βαρβαρότητα, προστατεύοντας τις οικονομικές δοσοληψίες με το Ισραήλ.

Για μια χούφτα τουρίστες, συνεργούμε σε μια εθνοκάθαρση.

Οι Παλαιστίνοι πρέπει να ζήσουν ελεύθεροι και ανεξάρτητοι. Ο αγώνας τους, είναι ο αγώνας όλων μας, ενάντια στη βαρβαρότητα του ισχυρότερου και στο παιχνίδι της επιρροής και τους κέρδους.

Να σταματήσει το έγκλημα σε βάρος των Παλαιστινίων
Να τιμωρηθούν οι εγκληματίες πολιτικοί και στρατιωτικοί του Ισραήλ.

Νίκη στην Ιντιφάντα!».


Related News

Comments are closed

Copyrıght 2014 Pamvotis Press. All RIGHTS RESERVED.