Συνέλευση εργαζομένων στους Δήμους κόντρα στην αξιολόγηση

Την Τετάρτη, 25/6 στα Λιθαρίτσια

Γενική συνέλευση για την οργάνωση του αγώνα ενάντια στην αξιολόγηση στους Δήμους καλεί για την Τετάρτη, 25 Ιουνίου, στις 12 το μεσημέρι, στα Λιθαρίτσια, ο Σύλλογος Εργαζομένων στους ΟΤΑ του νομού Ιωαννίνων.

«Την ώρα που η κυβέρνηση προσπαθεί, με εργαλείο τη συγκριτική ‘αξιολόγηση’, να δημιουργήσει μια νέα δεξαμενή διαθεσίμων καθορίζοντας εκ των προτέρων τα ποσοστά και τις κλίμακες βαθμολόγησης, οι εργαζόμενοι δεν έχουν άλλο δρόμο από εκείνον του αγώνα, της οργάνωσης της αντίστασής τους.

 Ξέρουμε πλέον όλοι ότι η κρίση που επικαλούνται, είναι κρίση του δικού τους κόσμου. Ένας κόσμος που για να ορθοποδήσει χρειάζεται απολύσεις και ψηλά ποσοστά ανεργίας, φτώχεια για τον κόσμο της εργασίας, κατάργηση της δημόσιας δωρεάν υγείας και παιδείας, κατάργηση εργατικών κατακτήσεων και δικαιωμάτων, καταστροφή εργατικών χεριών, υποταγή του εργατικού κινήματος και της νεολαίας στη λογική ενός μόνιμου μνημόνιου, καταλήστευση και ιδιωτικοποίηση της δημόσιας περιουσίας της χώρας», τονίζεται στην πρόσκληση που υπογράφουν ο πρόεδρος του ΔΣ, Χρήστος Μεντής και ο γραμματέας, Ζώης Γαλατάς.

Το ΔΣ καλεί τους εργαζόμενους σε μαζικό, αγωνιστικό παρών στην αυριανή συνέλευση και ζητά την άμεση κατάργηση του Νόμου 4250/2014 (σ.σ. ο νόμος για την αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων) και το μπλοκάρισμα της  έκδοσης αποφάσεων επιμερισμού ποσοστών, προϋπόθεση έναρξης των διαδικασιών για την εφαρμογή του Νόμου 4250/2014 περί συγκριτικής ‘αξιολόγησης’.

 

 

Related News

Comments are closed

Copyrıght 2014 Pamvotis Press. All RIGHTS RESERVED.