ΚΚΕ: Δεν στηρίζει κανέναν στο Δήμο Ιωαννιτών

Την κλασική τακτική της επίθεσης στον ΣΥΡΙΖΑ ενόψει του δεύτερου γύρου των δημοτικών εκλογών καλώντας ταυτόχρονα τους ψηφοφόρους του να μην στηρίξουν κανέναν εκ των Γκόντα, Μπέγκα επιλέγει το Κομμουνιστικό Κόμμα. Σε ανακοίνωσή της η τοπική οργάνωση Ιωαννίνων του κόμματος καλεί εργαζόμενους, άνεργους, φτωχούς αγρότες και  αυτοαπασχολούμενους, νέες και νέους «να γυρίσουν την πλάτη στο στημένο παιχνίδι του διπολισμού (ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ) που εντείνεται αυτές τις μέρες».

Τους ζητά ακόμη να απορρίψουν το κάλεσμα που έκανε χθες από την πόλη μας ο πρωθυπουργός  Α. Σαμαράς, για στήριξη στις ευρωεκλογές «προκειμένου με την ψήφο τους να νομιμοποιήσει τη συνέχιση της βαθιά αντιλαϊκής πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης, την εξυπηρέτηση των συμφερόντων των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων και στα Γιάννενα».

‘ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΗΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ’

«Τον τυχοδιωκτισμό και την υποκρισία του ΣΥΡΙΖΑ μπορούν να την επιβεβαιώσουν για άλλη μία φορά  τα λαϊκά στρώματα και στα Γιάννενα. Προκειμένου να ψαρέψουν ψήφους για τις Ευρωεκλογές, οι δήθεν ‘αντιμνημονιακοί’ καλούν τους ψηφοφόρους τους στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών στην πόλη, να επιλέξουν ‘ελεύθερα’ και ‘ανεμπόδιστα’ ανάμεσα στους δύο ‘μνημονιακούς’ αντιπάλους, τους οποίους κατήγγειλαν στον πρώτο γύρο των εκλογών. Δηλαδή καλούν να ψηφιστεί η εφαρμογή της αντιλαϊκής πολιτικής στο δήμο, στην οποία έχουν δοκιμαστεί και δεσμεύονται και οι δύο παρατάξεις (Γκόντα- Μπέγκα)», σημειώνει το ΚΚΕ και προσθέτει: «Ο λαός έχει άλλο δρόμο. Την Κυριακή ΕΝΙΑΙΑ να καταδικάσει τα πολιτικά παιχνίδια που παίζουν τα άλλα κόμματα. Να καταδικάσει τα παζάρια που αντιμετωπίζουν τη λαϊκή ψήφο ως εκλογική πελατεία στις ευρωεκλογές και το δήμο, με στόχο να συνεχιστεί η αντιλαϊκή πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης και η ενσωμάτωση του λαού μας στο σάπιο αυτό σύστημα Στην κάλπη των ευρωεκλογών ρίχνουμε αποφασιστικά το ευρωψηφοδέλτιο του ΚΚΕ».

Related News

Comments are closed

Copyrıght 2014 Pamvotis Press. All RIGHTS RESERVED.