«Μια τεράστια έκρηξη» στα Μάρμαρα

Την Παρασκευή, 18/7 από το Politheatro – Στηρίζουν Πνευματικό Κέντρο, ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων

Από τα Μάρμαρα ξεκινά μία μίνι θερινή  περιοδεία το Politheatro ανεβάζοντας την Παρασκευή, 18 Ιουλίου τη χειμερινή του παραγωγή,  το έργο «Μια τεράστια έκρηξη» του Βασίλη Μαυρογεωργίου.

Η παράσταση θα ξεκινήσει στις 9.30 το βράδυ, η είσοδος είναι ελεύθερη και θα πραγματοποιηθεί στην παιδική χαρά των Μαρμάρων (κληροδότημα Φ. Γιώτη).

Διοργάνωση: ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων, Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ιωαννιτών, Μορφωτικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Μαρμάρων, Δημοτική Κοινότητα Μαρμάρων.

Η ΥΠΟΘΕΣΗ

Μια ιστορία που κινείται ανάμεσα στα αδιόρατα σύνορα φαντασίας και πραγματικότητας.

Εκεί που ο καθένας από εμάς ψάχνει να βρει το δικό του νόημα μέσα στο διάχυτο χάος του κόσμου που μας περιβάλλει.

Η ζωή είναι ένας μικρός παράδεισος, και εμείς αφήνουμε πίσω μας τα παιδικά μας χρόνια για να περάσουμε στην κόλαση της ενηλικίωσης.

Στα πρώτα μας βήματα νιώθουμε ήρωες, εκλεκτοί…οι σωτήρες του σύμπαντος! Φανταζόμαστε το μέλλον μας σαν τον «Πόλεμο των άστρων», γεμάτο ηρωικές πράξεις, αστρικά ταξίδια, πνευματικούς δασκάλους και ντροπαλές πριγκίπισσες .

Όταν όμως έρχεται η ώρα να αφήσουμε πίσω μας την θαλπωρή του πατρικού σπιτιού, βρισκόμαστε για πρώτη φορά αντιμέτωποι με την πραγματική αλήθεια.

Απατεώνες, ψεύτες, κλέφτες, λωποδύτες, φίλοι που μπροστά σε υποστηρίζουν ενώ πίσω σε θάβουν, γκόμενες που σου ξεριζώνουν την καρδιά, , μίζερη μικροαστική ζωή κολλώντας τιμές σε κονσέρβες ντομάτας στα σούπερ μάρκετ, φθηνή αρχιτεκτονική ανάμεσα σε τσιμέντα και καλώδια να σβήνει κάθε ίχνος ουρανού, παιχνίδια εξουσίας και εκδίκησης, μα πάνω απ’ όλα μια διαρκής μοναξιά και μια αίσθηση ότι δεν είσαι τίποτα άλλο παρά ένα μηδενικό.

Ίσως ο έρωτας ,αυτός μπορεί να ξυπνήσει των ήρωα που κρύβουμε μέσα μας. Άλλωστε ήρωας είναι αυτός που φέρνει το φαγητό στο τραπέζι.

Λέτε ο καλός μας φίλος, ο ήρωας μας ο Γιώργος να τα καταφέρει; Η απάντηση στην παράσταση «ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΚΡΗΞΗ». 

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ: Σκηνοθεσία: Θοδωρής Γκόγκος, Σκηνικά κοστούμια video : Μαρία Κατσούρα, Μουσική: Γιώργος Παπαθανασίου, Σχεδιασμός Εκτέλεση Φωτισμών: Θοδωρής Γκόγκος, Φωτογραφίες : Χρήστος Γκλίβας , Γραφιστικά: Μιχάλης Διαμάντης , Βοηθός σκηνοθέτη: Σεμέλη Παπαοικονόμου. Παίζουν οι ηθοποιοί: Θοδωρής Γκόγκος, Στέλλα Κατσαρού.

ΤΟ POLITHEATROΘΑ ΔΩΣΕΙ ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ σε δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου Ιωαννιτών με την υποστήριξη του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Ιωαννιτών και του Δημοτικού Θεάτρου. Συγκεκριμένα:

-Κυριακή, 27 Ιουλίου στην Κοσμηρά, 9.30 μ.μ.

-Τετάρτη, 30 Ιουλίου στο Νεοχωρόπουλο, 9.30 μ.μ.


 

 

 

Related News

Comments are closed

Copyrıght 2014 Pamvotis Press. All RIGHTS RESERVED.