Αυλαία για το 3ο Ioannina Street Theater Festival στα παλαιά Σφαγεία

Σήμερα Σάββατο 30 Αυγούστου 2014, το 3ο Ioannina Street Theater Festival θα κλείσει την αυλαία του στον Πολιτιστικό Πολυχώρο «Δ. Χατζής» (παλαιά Σφαγεία).

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει εργαστήριο θεατρικού παιχνιδιού από τους Χρήστο Χρήστου και Πέτρο Χριστακόπουλο καθώς και εργαστήρι θετικής ενέργειας από τη Μάρθα Κώστα στις 18.00. Οι παραστάσεις ξεκινούν στις 19.15 με την πενταμελή ομάδα του Cirko Cachivache στην παράσταση «Ακροβάτης Γαρίδα» και συνεχίζονται με τον απρόβλεπτο Christian σε ένα one man show με κορίνες, μπάλες και χούλα χουπ. Στις 21.00 η ομάδα ΑΝΤΑΜΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ανεβάζει την κουκλοθεατρική παράσταση «Της μουσικής τα νήματα» που έχει ταξιδέψει σε Ευρώπη, Ν. Κορέα, Ν. Αφρική, Τουρκία και Κύπρο, και στις 22.00 η ομάδα σύγχρονου χορού So Company [LX/GR] παρουσιάζει μια παράσταση εμπνευσμένη από το παραμύθι του Πινόκιο, όπου μια ακορντεονίστρια [Iw le Moller] σαν άλλος Τζεπέτο ζωντανεύει και θέτει σε κίνηση τη χορεύτρια της [Rhiannon Morgan].

Παράλληλα με τις παραστατικές εκδηλώσεις  η  ομάδα χειροτεχνών Lake Crafters θα εκθέτει στο χώρο τις δημιουργίες της.

Σε περίπτωση βροχής το φεστιβάλ θα μεταφερθεί στο Πνευματικό κέντρο. Είσοδος ελεύθερη.

To Ioannina Street Theater Festival συνδιοργανώνεται από την Α.Μ.Κ.Ε Multi-art Projects και το Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ιωαννιτών.

Χορηγός Επικοινωνίας: Pamvotis Press

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.streetheater.gr και τη σελίδα του φεστιβάλ στο Facebook.


Related News

Comments are closed

Copyrıght 2014 Pamvotis Press. All RIGHTS RESERVED.