Άρτα: Συλλογή φαρμάκων για τη Γάζα ως 14 Αυγούστου  

Μεγάλη ανταπόκριση ως τώρα – Ευχαριστήριο από την ομάδα για Κοινωνικό Ιατρείο

Μεγάλη είναι η ανταπόκριση των Αρτινών στο κάλεσμα της Ομάδας Πρωτοβουλίας Κοινωνικού Ιατρείου – Φαρμακείου για τη συλλογή φαρμάκων για τον δοκιμαζόμενο λαό της Παλαιστίνης.

arta_farmaka_gazaΣε ανακοίνωσή της η ομάδα πρωτοβουλίας ευχαριστεί τους Αρτινούς, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα σημειώνοντας: «Η έκφραση έμπρακτης αλληλεγγύης σ’ ένα λαό που σφαγιάζεται ανηλεώς από το Ισραήλ, υπό τα απαθή βλέματα της Διεθνούς κοινότητας δεν θα μπορούσε να αφήσει ασυγκίνητο και αμέτοχο τον Αρτινό λαό. Η αλληλεγγύη είναι το  όπλο των λαών αλλά και των φτωχών όλου του κόσμου».
Τα φάρμακα συγκεντρώθηκαν όλη την εβδομάδα στα γραφεία της δημοτικής παράταξης «Ριζοσπαστική Δημοτική Αλλαγή» και θα αποσταλούν το Σάββατο 16 Αυγούστου 2014 στο Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείου Ελληνικού, το οποίο έχει ήδη μεριμνήσει για την ασφαλή αποστολή τους στη Γάζα.

Η συλλογή των φαρμάκων θα συνεχιστεί μέχρι την Πέμπτη, 14 Αυγούστου στα γραφεία της δημοτικής παράταξης που βρίσκονται στην γωνία Βασ, Κων/νου και Νόρμαν (στα σκαλιά έναντι πλατείας Κακαβά), καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή, 6:30 – 9:30 μμ. και στον Σύλλογο Φίλων της Μουσικής «ΑΥΛΟΣ» 6:30 – 9:30 μμ. Κινηματογράφος ΟΡΦΕΑΣ (περιφερειακή οδός).


Related News

Comments are closed

Copyrıght 2014 Pamvotis Press. All RIGHTS RESERVED.