Ανταλλακτικό παζάρι και ομιλία για την αλληλέγγυα οικονομία στη Λάιστα

laista_dimotiko_sxoleio

Το Σάββατο, 16 Αυγούστου

Ανταλλακτικό-χαριστικό παζάρι διοργανώνει το Σάββατο, 16 Αυγούστου ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος της Λάιστας.laista_xaristiko

Το ανταλλακτικό παζάρι με τίτλο «άμα θέλεις φέρνεις ό,τι θέλεις παίρνεις» διοργανώνεται το απόγευμα του Σαββάτου στο δημοτικό σχολείο του χωριού. Νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 7.30 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί ομιλία για την ανταλλακτική και αλληλέγγυα οικονομία από τον Γιώργο Παπαχριστοδούλου, δημοσιογράφο (pamvotispress.gr, αλληλέγγυος στην ΕΡΑ Ιωαννίνων 88,2 στα fm), μέλος της πρωτοβουλίας «μπαχτσές».
»Σας περιμένουμε στο πανέμορφο χωριό μας, στο Δημοτικό Σχολείο της Λάιστας, για να συζητήσουμε για την ανταλλακτική και αλληλέγγυα οικονομία και να ανταλλάξουμε χωρίς χρήματα: ρούχα/παπούτσια, βιβλία, παιχνίδια, οικιακά σκεύη, διακοσμητικά, κοσμήματα, εργαλεία, CDs/DVDs. Όλα τα αντικείμενα θα πρέπει να είναι σε καλή κατάσταση και καθαρά», τονίζεται στην πρόσκληση των διοργανωτών.


ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ

Εξάλλου, έως την Κυριακή, 17 Αυγούστου διοργανώνεται στη Λάιστα το 2ο παιδικό βιωματικό δημιουργικό εργαστήρι με βιωματικές δράσεις, χειροτεχνικές κατασκευές, ομαδικές παιχνίδια, παραμυθο-ιστορίες, μουσικοκινητικές ασκήσεις και πολύ παιχνίδι.

Φωτογραφία: iliochori.blogspot.gr


Related News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyrıght 2014 Pamvotis Press. All RIGHTS RESERVED.