Ανοιχτό Εργαστήριο Χοροθεραπείας στο baobab

Το Σάββατο, 27 Σεπτεμβρίου με δωρεάν συμμετοχή

«η χορογραφία των διαπροσωπικών σχέσεων»              

Σάββατο, 27 Σεπτεμβρίου 2014, 11.00΄- 14.00΄, baobab

Το εργαστήριο «η χορογραφία των διαπροσωπικών σχέσεων» είναι μια ευκαιρία να ξανα – ανακαλύψουμε βιωματικά και δημιουργικά, τους τρόπους που έχει ο καθένας μας για να προσεγγίζει, να απομακρύνεται ή/και να κρατάει την επαφή με τους άλλους: «να κάνω το πρώτο βήμα;» «θα έρθεις;» «πόσο κοντά; πόσο μακριά;» «πώς να φύγουμε χωρίς να χάσουμε την επαφή;» Θα γνωριστούμε, θα κινηθούμε και θα καλέσουμε το σώμα και το παιχνίδι του χορού να μας δώσουν απαντήσεις!

Συντονίζει η Έλλη Κήτα, Χοροθεραπεύτρια

Συμμετοχή Δωρεάν – Θέσεις περιορισμένες. Κρατήσεις: 6972106368

Χώρος διεξαγωγής : baobab, Χαρ. Τρικούπη 32, Ιωάννινα

Η Χοροθεραπεία ανήκει στον κλάδο των Θεραπειών μέσω Τέχνης. Αξιοποιεί την  κίνηση και το χορό ως μέσο συσχέτισης και επικοινωνίας, για να προωθήσει την υγεία ατόμων, ομάδων και κοινοτήτων.
Κάθε χοροθεραπευτική συνάντηση, ατομική ή ομαδική, είναι ένα υποστηρικτικό περιβάλλον, μια διαδικασία, μέσα από την οποία ο καθένας αναγνωρίζει, διευρύνει, απελευθερώνει και επεκτείνει την προσωπική του κίνηση/έκφραση.
«Στέκομαι στα πόδια μου», «ανοίγει η καρδιά μου», «δίνω το χέρι μου» είναι μερικές από τις μεταφορές που
χρησιμοποιούμε, για να εκφράσουμε  αυτό που μας συμβαίνει. Μέσα από τη Χοροθεραπεία «κάνουμε τα λόγια μας
πράξη». Έτσι, έχουμε την ευκαιρία να εκφράσουμε, να αποσαφηνίσουμε και να συγκεκριμενοποιήσουμε καταστάσεις  και επιλογές που μας προβληματίζουν.


Related News

Comments are closed

Copyrıght 2014 Pamvotis Press. All RIGHTS RESERVED.