3ο Φεστιβάλ Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων στο θεατράκι

26, 27 Σεπτεμβρίου με Γ. Σακελλαρίδη και Σπ. Γραμμένο

Με κεντρικό σύνθημα «Στους δρόμους της ανατροπής, σμιλεύουμε το μέλλον!» η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων διοργανώνει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά φεστιβάλ στην πόλη των Ιωαννίνων. Το φεστιβάλ πραγματοποιείται την  Παρασκευή, 26 και το  Σάββατομ 27 Σεπτέμβρη στο Θεατράκι στη Σκάλα.

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει την 1η ημέρα ανοιχτή συζήτηση με θέμα τον αντιφασισμό στις 19:00 και στις 20:30 προβολή ταινιών από το Φεστιβάλ Μικρού Μήκους της Δράμας. Θα ακολουθήσει συναυλία με τις Traffic Jam και τους Noise Figures και Minnie and the Moochers.

ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΕ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΔΗ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ

Την 2η ημέρα το Φεστιβάλ ανοίγει στις 19:00 με την κεντρική πολιτική εκδήλωση με θέμα «Μπορούμε να ζήσουμε αλλιώς: Η συνεργατική οικονομία ως μια απάντηση στην ανεργία των νέων» με ομιλητή τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη, δημοτικό σύμβουλο Αθηναίων και εργαζόμενους από συνεταιρισμούς.

Στη συνέχεια προβολή  της αντιπολεμικής ταινίας «Waltz with Bashir» και παρέμβαση-ενημέρωση από τον Παλαιστίνιο σύντροφο Εσσάμ Αλαντάση για την κατάσταση στη λωρίδα της Γάζας. Το βράδυ συναυλία με τον Σπύρο Γραμμένο.

Και τις 2 μέρες θα ακολουθήσει πάρτυ. Στο χώρο του φεστιβάλ θα υπάρχουν εκθέσεις, βιβλιοπωλείο και συλλογικότητες από όλη την Ελλάδα. Η είσοδος είναι ελεύθερη. Σας περιμένουμε όλους και όλες με την προσδοκία το Φεστιβάλ μας να είναι ένα μεγάλο πολιτικό και πολιτιστικό γεγονός της πόλης, επισημαίνει σχετική ανακοίνωση.


Related News

Comments are closed

Copyrıght 2014 Pamvotis Press. All RIGHTS RESERVED.