Ο. Γεροβασίλη: Απόλυτη ταύτιση Καχριμάνη με ΝΔ-ΠΑΣΟΚ

Αισιοδοξία για ανατροπή στην προεκλογική ομιλία στα Γιάννενα

Η απερχόμενη Περιφερειακή Αρχή του κ. Καχριμάνη ταυτίζεται απόλυτα με την καταστροφική πολιτική που εφαρμόζει η συγκυβέρνηση της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, τόνισε η Όλγα Γεροβασίλη υποψήφια περιφερειάρχης Ηπείρου, μιλώντας χτες βράδυ στο ξενοδοχείο «Du Lac» στα Γιάννενα στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της παράταξης «Ήπειρος Ανατροπής». Τη συγκέντρωση χαιρέτησαν ο βουλευτής, γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Βούτσης και ο επικεφαλής του συνδυασμού «Γιάννενα – Πολίτες για την Ανατροπή» υποψήφιος δήμαρχος Ιωαννίνων Λάζαρος Νάτσης, ενώ το παρών, εκτός από τον βουλευτή Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστο Μαντά, έδωσε ο πρύτανης του πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Τριαντάφυλλος Αλμπάνης (είχε παραβρεθεί και στην ομιλία Τσίπρα, τον περασμένο Μάρτιο, στον ίδιο χώρο).

Στη συνέχεια, μίλησε ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ιωαννίνων Βασίλης Τσίκαρης, ο οποίος έκανε λόγο για εξαιρετικό κλίμα που υπάρχει για την παράταξη στο νομό και τόνισε την αποφασιστική δέσμευση όλων να υλοποιήσουν το πρόγραμμα της παράταξης, προκειμένου να υπάρξει ξανά ελπίδα στον τόπο μας.

Η κ. Γεροβασίλη, παρουσίασε τους βασικούς άξονες του προγράμματος που θα εφαρμόσει η «Ήπειρος Ανατροπής», ως νέα περιφερειακή αρχή, τονίζοντας ότι είναι το μοναδικό πρόγραμμα που έχει δημοσιοποιηθεί και είναι ανηρτημένο στο διαδίκτυο, προσβάσιμο σε όλους.

Η επικεφαλής της Ήπειρος Ανατροπής έκλεισε την ομιλία της μεταφέροντας το μήνυμα νίκης που έρχεται από κάθε γωνιά της Ηπείρου, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Η κοινωνία έγινε κύμα και το φωνάζει. Θα το φωνάξει και η κάλπη.

Βάζουμε τέλος στα σχέδιά τους, κάνουμε τον τόπο μας Ήπειρος Ανατροπής, κάνουμε μια νέα αρχή, αλλάζουμε σελίδα και φεύγουμε μπροστά.

Στις 18 Μαΐου, η Ήπειρος θα ζήσει μια από τις μεγαλύτερες πολιτικές ανατροπές των τελευταίων δεκαετιών. 

Στις 25 Μαΐου, η Ήπειρος Ανατροπής, θα αποτελεί τη νέα πολιτική πραγματικότητα

*Με την προεκλογική ομιλία της υπ. Περιφερειάρχη Όλγας Γεροβασίλη απόψε, Παρασκευή 16/5, στις 8:30 το βράδυ στην πλατεία Κακαβά στην Άρτα, κορυφώνεται η προεκλογική εκστρατεία της παράταξης “Ήπειρος Ανατροπής” για τον α’ γύρο των Περιφερειακών Εκλογών.

Related News

Comments are closed

Copyrıght 2014 Pamvotis Press. All RIGHTS RESERVED.