Θ. Μπέγκας: Θα επιδιώξουμε συνεργασία

Στην πρώτη του δήλωση ο νέος δήμαρχος Ιωαννίνων το βράδυ της Κυριακής, έξω από το εκλογικό κέντρο της «Ενότητας Πολιτών» ανέφερε:

«Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου όλους τους συμπολίτες μας και όσους ψήφισαν την παράταξη μας και όσους έκαναν μια άλλη επιλογή στις εκλογές.

Ισχύουν όλα όσα είπαμε προεκλογικά. Θα είμαστε μια Δημοτική Αρχή όλων των Γιαννιωτών. Θα είμαστε μια Δημοτική Αρχή που θα επιδιώξουμε τη συνεργασία με τις άλλες παρατάξεις που θα είναι στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Επιθυμούμαι να υλοποιήσουμε τις βασικές μας αρχές που είναι η ανανέωση η συνεργασία και η συμμετοχή των πολιτών. Τελειώνοντας να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους συνδημότες μας που μας τίμησαν. Ευχαριστώ πολύ όλους»

«Οι εκλογές ήταν ήρεμες και καθαρές. Η νίκη της «Ενότητας Πολιτών – Νέα Γιάννενα – Κοινωνία Πολιτών» είναι όχι απλά πεντακάθαρη, είναι θριαμβευτική.

Αυτό δίνει και σε μένα μεγάλη ευχαρίστηση, διότι είναι μια συνέχεια της παράταξης και δικαιώνεται και η δική μου προσπάθεια. Και στην αντιπολίτευση όταν ήμουνα αντιπαλεύοντας τη συντηρητική και παλιομοδίτικη πολιτική, όσο και στην πλειοψηφία που είχα την ευθύνη τα τελευταία 3,5 χρόνια.

Είμαι βέβαιος ότι θα συνεχίσουμε με τις καινούργιες δυνάμεις και με όλους τους ανθρώπους τους αυτοδιοικητικούς που θέλουν να συνεισφέρουν στη νέα προσπάθεια που θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο. Δε θα διακοπεί καθόλου η λειτουργία του Δημαρχείου, θα συνεχίσουμε τη δουλειά μας και όλα θα πάνε καλά.

Νομίζω ότι οι απαντήσεις δόθηκαν από την κοινωνία συντριπτικές και περιμένουμε τις εξελίξεις από τον άλλο χώρο, γιατί πλέον αυτοί έχουν το πρόβλημα.

Συγχαρητήρια σε όλους, ευχαριστώ όλους που βοήθησαν για τη διεξαγωγή των εκλογών».

Related News

Comments are closed

Copyrıght 2014 Pamvotis Press. All RIGHTS RESERVED.