ΒΙΟΜΕ: Αναβλήθηκε για 8 Ιουλίου η δίκη

biome2

Την αναβολή της δίκης ενάντια στους εργαζόμενους της ΒΙΟ.ΜΕ για τις 8 Ιουλίου αποφάσισε σήμερα το δικαστήριο. Από νωρίς αλληλέγγυοι βρέθηκαν έξω από τα Δικαστήρια της Θεσσαλονίκης.

Το βράδυ της Τετάρτης έγινε γνωστό πως τη Πέμπτη το πρωί  ορίστηκε εκτάκτως δικάσιμος για να οριστεί προσωρινή διοίκηση στο αυτοδιαχειριζόμενο εργοστάσιο της Βιομηχανικής Μεταλλευτικής που έχει γίνει σύμβολο για τον αγώνα των εργαζομένων της στη Θεσσαλονίκη.

Η διορισμένη σύνδικος της πτωχευμένης μητρικής Φίλκεραμ Α. Σεμερτζίδου με αίτηση στο ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης ζητάει ουσιαστικά να επανέλθει η προηγούμενη διοίκηση στο εργοστάσιο.

«Η εξωφρενική αυτή πρόταση ζητά από το δικαστήριο να ορίσει στην προσωρινή διοίκηση τη Χριστίνα Φιλίππου, η οποία έχει καταδικαστεί πρωτόδικα -23 και 123 μήνες- αντίστοιχα με δύο δικαστικές αποφάσεις, σε φυλάκιση λόγω χρεών προς τους εργαζόμενους! Ζητάει δηλαδή να αναλάβει διοίκηση αυτή, που εγκατέλειψε την επιχείρηση βουτηγμένη μες στα χρέη και τους εργαζόμενους με απλήρωτα δεδουλευμένα ετών» αναφέρει σε ανακοίνωση της η πρωτοβουλία αλληλεγγύης.

(Πηγή: alterthess.gr)

Related News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyrıght 2014 Pamvotis Press. All RIGHTS RESERVED.