«Τσίπουρο fest» στον Κατσικά αρχές Δεκεμβρίου

Την πρώτη συνεδρίαση με τη νέα της σύνθεση πραγματοποίησε το μεσημέρι της Τρίτης, 11 Νοεμβρίου η Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του Δήμου Ιωαννιτών. Στην Επιτροπή μετέχουν δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι θεσμικών φορέων, εκπρόσωποι επαγγελματικών φορέων του τουρισμού, ενώ πρόεδρος της Επιτροπής είναι ο Δήμαρχος, Θωμάς Μπέγκας, αναπληρωτής πρόεδρος ο Αντιδήμαρχος Νίκος Γκόλας.

Στην πρώτη συνεδρίαση έγινε συζήτηση για τους άξονες πάνω στους οποίους θα κινηθεί η Επιτροπή στην πενταετή θητεία της, με στόχο –όπως δηλώνει ο τίτλος της- να ασχοληθεί με θέματα σχεδιασμού αλλά και πρακτικά ζητήματα που προωθούν την τουριστικής ανάπτυξης και την προβολής της περιοχής.

Επίσης συζητήθηκε η διοργάνωση της εκδήλωσης «τσίπουρο fest» στις αρχές Δεκεμβρίου, που με βάση την απόφαση της Επιτροπής κατά την προηγούμενη θητεία της, θα έχει αποκεντρωμένο χαρακτήρα.  Έτσι φέτος θα πραγματοποιηθεί στον Κατσικά της Δημοτικής Ενότητας Παμβώτιδας.

Τέλος έγινε ενημέρωση για το σχεδιασμό των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων που φέτος στόχος είναι να αποτελέσουν μια μεγάλη γιορτή για όλο το Δήμο Ιωαννιτών. Μια γιορτή που θα έχει χρονική διάρκεια και θα χαρακτηρίζεται από την αποκέντρωση των εκδηλώσεων σε όλο το Δήμο.


Related News

Comments are closed

Copyrıght 2014 Pamvotis Press. All RIGHTS RESERVED.