Τσακαλώτος: Κρυφή ατζέντα της Ν.Δ. να γίνουμε μια κανονική τριτοκοσμική χώρα με 38% του ΑΕΠ για κρατικές δαπάνες

Με συχνή χρήση προσωπικών επιθέσεων κατά του Ευκλείδη Τσακαλώτου ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ. Άδωνις Γεωργιάδης προσπάθησε χθες στη Βουλή, να μεταθέσει την ατζέντα από την οικονομία και τον προϋπολογισμό. Δεν δίστασε να φορτώσει τις ευθύνες στο ΣΥΡΙΖΑ για ότι συμβεί στο Ν. Ρωμανό λέγοντας «εσείς θα είστε υπεύθυνοι αν πάθει κάτι, όχι το κράτος».

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος αφού αντιπαρήλθε τις επιθέσεις κατά του ιδίου και της οικογένειάς  του, για την αστική καταγωγή του, απάντησε ότι η κυβέρνηση είναι το 38% του ΑΕΠ για τις δαπάνες του κράτους και όλοι οι βουλευτές της Ν.Δ. έχουν υπογράψει για αυτό.

«Το μόνο που μπορεί να υποσχεθεί η κυβέρνηση είναι ότι οι δαπάνες το 2018 θα μειωθούν κατά 12 δισ. Η κρυφή ατζέντα είναι της Ν.Δ. και η υπόσχεσή τους είναι ότι το ελληνικό κράτος θα είναι σαν της Βολιβίας και της Αιγύπτου. Μην προσπαθείτε να αλλάξετε την ατζέντα. Αν έχετε την τιμιότητα να πάτε στους ψηφοφόρους σας και να το πείτε, εμείς θα μειώσουμε τα σχολεία και τα νοσοκομεία, εμείς θα σας κάνουμε μια κανονική τριτοκοσμική χώρα».

(Από το left.gr)


Related News

Comments are closed

Copyrıght 2014 Pamvotis Press. All RIGHTS RESERVED.