Τρόφιμα στην “Κιβωτό του Κόσμου” από το ΚΕΘΕΑ

kethea_kivotos1

 Την Κυριακή, 26 Οκτωβρίου 2014 στο πλαίσιο του εθελοντισμού αντιπροσωπεία του Συλλόγου Οικογένειας και μέλη του Προγράμματος Οικογένειας του ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ  επισκέφτηκαν  στην Πωγωνιανή Ιωαννίνων  την Μ.Κ.Ο «Κιβωτό του Κόσμου» χαρίζοντας τρόφιμα στα παιδιά που φιλοξενούνται.

kethea_kivotosΟ Σύλλογος Οικογένειας του ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ  που ιδρύθηκε το έτος 2010 έχει στόχο αφενός την υλική και ηθική υποστήριξη των δράσεων / στόχων του ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ αφετέρου την υποστήριξη άλλων κοινωνικών φορέων αλλά και απλών συμπολιτών μας. Μεταξύ αυτών των δράσεων περιλαμβάνονται και οικολογικές παρεμβάσεις, υλικές δωρεές, δικτύωση  και ευαισθητοποίηση της ευρύτερης κοινωνίας.

Η υποδοχή από την Υπεύθυνη της «Κιβωτού του Κόσμου» ήταν εγκάρδια,  έγινε ξενάγηση στους χώρους της Κιβωτού και ενημέρωση για το πλούσιο έργο του Οργανισμού.

Στην κρίση είμαστε όλοι μαζί…. στην κρίση απαντάμε με αλληλεγγύη ήταν το μήνυμα στο κλείσιμο της επίσκεψης και η υπόσχεση ότι το ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ θα είναι στο πλευρό της Κιβωτού του Κόσμου.


Related News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyrıght 2014 Pamvotis Press. All RIGHTS RESERVED.