Τρεις συλλήψεις για επαιτεία

astynomia_elegxos

Ο απολογισμός της αστυνομίας στην Ήπειρο από 23 έως 30 Ιουνίου

Στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας για την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε κατά το χρονικό διάστημα από 23 έως 30.06.2014,  στην περιφέρεια της Ηπείρου, συντονισμένη αστυνομική δράση.

Ειδικότερα, η συντονισμένη αυτή δράση, στην οποία συμμετείχε προσωπικό των Υπηρεσιών τάξης, ασφάλειας, αλλοδαπών, τροχαίας και εξειδικευμένο προσωπικό των Ομάδων ΔΙ.ΑΣ. και Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.), είχε ως κύριο στόχο την πρόληψη και καταστολή εγκληματικών συμπεριφορών, την καταπολέμηση του παρεμπορίου και των κλοπών καθώς και την αντιμετώπιση προβλημάτων ευρύτερου αστυνομικού ενδιαφέροντος

Τα αποτελέσματα της δράσης είχαν ως εξής:

-Ελέγχθηκαν 905 άτομα και 540 οχήματα.

-Προσήχθησαν 101 άτομα, εκ των οποίων 53 ημεδαποί και 48 αλλοδαποί.

-Διαπιστώθηκαν συνολικά και βεβαιώθηκαν 221 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, 37 παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού, 7 για λοιπά ποινικά αδικήματα και 4 παραβάσεις  περί αλλοδαπών.

-Συνελήφθησαν 10 άτομα και συγκεκριμένα: 2 άτομα, για κλοπές, 1 άτομο,  για ναρκωτικά, 3 άτομα για επαιτεία, 2 άτομα, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών, 2 άτομα, για παραβάσεις ειδικών ποινικών νόμων.

Παρόμοιες δράσεις θα συνεχίζουν να πραγματοποιούνται και στο μέλλον, προειδοποιεί η αστυνομία.

Related News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyrıght 2014 Pamvotis Press. All RIGHTS RESERVED.