Τραγικός θάνατος εργαζόμενου του τομέα καθαριότητας του Δήμου Ιωαννιτών

Τον Ένας 49χρονος εργαζόμενος στον τομέα καθαριότητας του Δήμου Ιωαννιτών είναι το θύμα τραγικού εργατικού  δυστυχήματος το οποίο σημειώθηκε στις 7 το πρωί της Τετάρτης, στο 5ο χλμ της παλαιάς εθνικής οδού Ιωαννίνων – Ηγουμενίτσας, στο ύψος των Καρδαμιτσίων (κοντά στο παλιό εργοστάσιο του Πέτσιου). Ένα τζιπ παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα τον άτυχο 49χρονο, την ώρα που μετέφερε ένα κάδο σκουπιδιών στο απορριμματοφόρο.

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ

Σε ανακοίνωσή της η Δημοτική Αρχή Ιωαννίνων εκφράζει την οδύνη της και τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του 49χρονου εργαζόμενου, που έπεσε θύμα τροχαίου δυστυχήματος εν ώρα εργασίας.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, το απορριμματοφόρο ήταν ακινητοποιημένο στην άκρη του δρόμου και ο άτυχος εργαζόμενος βρισκόταν πίσω από αυτό, καθώς βρισκόταν σε εξέλιξη η διαδικασία αποκομιδής από τον κάδο απορριμμάτων, όταν διερχόμενο ΙΧ αυτοκίνητο έπεσε πάνω στο απορριμματοφόρο τραυματίζοντας τον θανάσιμα.

Να σημειωθεί ότι το θύμα φορούσε το φωσφοριζέ γιλέκο που επιβάλλεται να φέρουν για λόγους ασφαλείας οι εργαζόμενοι του τομέα καθαριότητας, ενώ το απορριμματοφόρο ήταν κανονικά σταθμευμένο στην άκρη του οδοστρώματος.

Τα ακριβή αίτια του τροχαίου διερευνά το Τμήμα Τροχαίας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιωαννίνων, όπου προσήλθαν για να καταθέσουν οι συνάδελφοι του άτυχου εργαζόμενου  και ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Δημήτρης Κατηρτζίδης.


Related News

One Response

Leave a Reply

Trackbacks/Pingbacks

  1. Λίστα θανάτου…Γι’ αυτούς που κυνηγούν τη ζωή… | Pamvotis Press

Copyrıght 2014 Pamvotis Press. All RIGHTS RESERVED.