Το Εργατικό Κέντρο πάει ΔΕΘ – Δηλώστε συμμετοχή

Το Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, θα συμμετέχει στο μεγάλο εργατικό και κοινωνικό συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί από τη ΓΣΕΕ και το Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014 στις 6 το απόγευμα στο Άγαλμα του Βενιζέλου.

ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΜΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ

Για διευκόλυνση των εργαζομένων και τη μεγαλύτερη συμμετοχή, το Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατικού Κέντρου Ιωαννίνων αποφάσισε απεργία για το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014.

Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν να το δηλώσουν στο Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων έως την Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου στις 12 το μεσημέρι.

Τα λεωφορεία θα ξεκινήσουν το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014 από την Περιφέρεια (παλιά Νομαρχία) στις 10 το πρωί με επιστροφή στις 10 το βράδυ της ίδιας ημέρας.

Στο κάλεσμά του το Εργατικό Κέντρο αναφέρει: «Οι εργαζόμενοι, οι νέοι, οι συνταξιούχοι, οι άνεργοι μαζί με όλα τα  Συνδικάτα  θα δώσουμε το παρόν, αντιδρώντας στα άδικα και σκληρά νεοφιλελεύθερα μέτρα, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα στην Τρόικα και την Κυβέρνηση για αλλαγή πολιτικής.

ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ για να δηλώσουμε την αντίθεσή μας στις περικοπές μισθών και συντάξεων, στις απολύσεις, στις διαθεσιμότητες, στην κινητικότητα-απολύσεις, στην ανεργία, στα νέα χαράτσια μέσα από το φορολογικό, στις επιστρατεύσεις, στη διάλυση του ασφαλιστικού μας συστήματος και την υποβάθμιση της ζωής μας.

Οι προκλήσεις και τα προβλήματα είναι τεράστια. Γι’αυτό η ενότητα όλων των εργαζομένων, η συστράτευση και ο κοινός αγώνας είναι προαπαιτούμενα ώστε να ισχυροποιηθεί η δύναμή μας, στη διεκδίκηση των κοινών μας αιτημάτων, ώστε να επιβάλλουμε λύσεις φιλεργατικές και αναπτυξιακές προς όφελος του λαού και της χώρας.

Δίνουμε δυναμικό «παρόν» γιατί:

Θέλουμε Εργασία και ΟΧΙ Ανεργία

Απαιτούμε Δημοκρατικά Δικαιώματα

Αγωνιζόμαστε για Κοινωνική Δικαιοσύνη». 


 

Related News

Comments are closed

Copyrıght 2014 Pamvotis Press. All RIGHTS RESERVED.