Την Παρασκευή, 10/10 οι εκλογές για την ΠΕΔ Ηπείρου

Το νέο Διοικητικό της Συμβούλιο εκλέγει αύριο Παρασκευή, 10 Οκτωβρίου η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Ηπείρου. Οι εκλογές για το ανώτατο όργανο των αιρετών της Ηπείρου διεξάγονται στο ξενοδοχείο Du Lac στα Γιάννενα. Θα ξεκινήσουν στις 4 το απόγευμα. Οι αντιπρόσωποι των 18 Δήμων της Ηπείρου θα εκλέξουν το προεδρείο της ΠΕΔ και των υπολοίπων οργάνων καθώς και αντιπροσώπους για τη Γενική Συνέλευση της ΚΕΔΕ.

Την ψήφο των αιρετών αναμένεται να διεκδικήσουν τρία ψηφοδέλτια: ένα από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ, ένα από τον χώρο της Νέας Δημοκρατίας και ένα από το χώρο του ΣΥΡΙΖΑ.

ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ Η ΕΥΤΑΞΑ

Στο μεταξύ με χτεσινές της δηλώσεις η γενική γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας Βίκυ Ευταξά διέψευδε ότι παρεμβαίνει κομματικά  στις εκλογές και συγκεκριμένα υπέρ της υποψηφιότητας του δημάρχου Ηγουμενίτσας, Γιάννη Λώλου. «Υπάρχει ένα πολιτικό ενδιαφέρον όπως θα υπήρχε σε κάθε πολιτικά σκεπτόμενο άνθρωπο που βρίσκεται οπουδήποτε. Μέχρι εκεί. Το γεγονός ότι προσπαθούν να το παρουσιάσουν αλλιώς θα έλεγα ότι με βάζει σε υποψίες ότι εκείνοι που δρουν κομματικά και πολιτικά είναι ακριβώς εκείνοι που με κατηγορούν ότι το κάνω» σημείωσε.


 

Related News

Comments are closed

Copyrıght 2014 Pamvotis Press. All RIGHTS RESERVED.