Τι απαντούν τα «ΔΩΔΩΝΑΙΑ» στις καταγγελίες της ΟΙΕΛΕ

Ανυπόστατες, συκοφαντικές και δυσφημιστικές χαρακτηρίζουν με ανακοίνωσή του τα «ΔΩΔΩΝΑΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ» τις πολύ σοβαρές καταγγελίες του προέδρου της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ελλάδας (ΟΙΕΛΕ) Μιχάλη Κουρουτού. Σύμφωνα με τον κ. Κουρουτό τα «Δωδωναία» δεν έχουν λάβει άδεια λειτουργίας από το 2004 (εδώ).

Ολόκληρη η ανακοίνωση των «Δωδωναίων» έχει ως εξής:

«Στις 20 τρέχοντος μηνός, ο πρόεδρος της ΟΙΕΛΕ κος Μιχαήλ Κουρουτός, σε συνέντευξη που έδωσε στα Ιωάννινα προς τα ΜΜΕ και με σχετικό δελτίο τύπου που εξέδωσε, προέβη σε σειρά “καταγγελιών” σε βάρος του Εκπαιδευτηρίου μας, με τον κραυγαλέο τίτλο ότι το σχολείο μας “λειτουργεί επί μία δεκαετία χωρίς νόμιμη άδεια”, γεγονός που κατά τη γνώμη του, μπορεί να οδηγήσει σε περιπέτειες τους μαθητές που αποφοίτησαν και θα αποφοιτήσουν από το σχολείο μας. Προσθέτως ο κος Κουρουτός, κατήγγειλε ότι  το σχολείο μας, δεν έχει καταθέσει μελέτη στατικής επάρκειας των κτηρίων του και κατ΄αυτόν, «έθεσε σε κίνδυνο τους μαθητές μας».

Η διοίκηση των Δωδωναίων Εκπαιδευτηρίων και οι διευθύνσεις του Γυμνασίου και Λυκείου μας, διαψεύδουν κατηγορηματικά τις ανυπόστατες, συκοφαντικές και δυσφημιστικές καταγγελίες του εξ Αθηνών προέδρου της ΟΙΕΛΕ και διερωτώνται σχετικά με τη σκοπιμότητα των καταγγελιών αυτών, τόσο ως προς το περιεχόμενό τους, όσο και ως προς το χρόνο που έγιναν.  Διερωτώνται επίσης, εάν οι παραπάνω καταγγελίες, εξυπηρετούν πιθανά αλλότρια συμφέροντα που ενδεχομένως υποκρύπτονται πίσω από αυτές.

Τα παραπάνω θα διερευνηθούν από την Δικαιοσύνη, στην οποία ο κος Κουρουτός πολύ  σύντομα θα κληθεί να λογοδοτήσει.

Τα Δωδωναία Εκπαιδευτήρια, αποτελούν για το νομό Ιωαννίνων ένα πρότυπο Εκπαιδευτήριο, υψηλών προδιαγραφών και απαιτήσεων, γεγονός το οποίο γνωρίζουν  οι χιλιάδες μαθητές που φοίτησαν ή φοιτούν και οι γονείς που εμπιστεύτηκαν σ΄αυτά  τα παιδιά τους.

Τα Δωδωναία Εκπαιδευτήρια, δεν φοβούνται ανυπόστατες, συκοφαντικές και δυσφημιστικές καταγγελίες, γιατί λειτουργούσαν και λειτουργούν νόμιμα».


Related News

Comments are closed

Copyrıght 2014 Pamvotis Press. All RIGHTS RESERVED.