Τέσσερις συλλήψεις για κατοχή χασίς στην Πρέβεζα

Τέσσερα άτομα συνελήφθησαν το απόγευμα της Τρίτης, 25 Νοεμβρίου στην Πρέβεζα, σε τέσσερις διαφορετικές περιπτώσεις, κατηγορούμενα για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Στην πρώτη περίπτωση, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, συνελήφθησαν στον Ωρωπό, ένας 24χρονος και μία 22χρονη και 22χρονη, καθώς μετά από έρευνες στα σπίτια τους με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 53,9 γραμμαρίων, δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές με υπολείμματα κάνναβης, ένα δελτίο αστυνομικής ταυτότητας, για το οποίο είχε δηλωθεί ψευδώς απώλεια και το χρηματικό ποσό των 90 ευρώ.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας στο σπίτι του 24χρονου, συνελήφθη και ένας 19χρονος ημεδαπός, διότι στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία συσκευασία με κάνναβη, βάρους 1,3 γραμμαρίων.

Στη δεύτερη περίπτωση, συνελήφθη στη Νέα Κερασούντα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (ΟΠΚΕ) Πρέβεζας, ένας 18χρονος ημεδαπός, διότι στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης, βάρους 112,5 γραμμαρίων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.


Related News

Comments are closed

Copyrıght 2014 Pamvotis Press. All RIGHTS RESERVED.