Τα πνευστά του Δημοτικού Ωδείου Ιωαννίνων παίζουν για ΕΡΑ, απολυμένους

era ioanninwn1

Δύο εκδηλώσεις την Πέμπτη 3/7 στον πεζόδρομο της Νικ. Παπαδοπούλου

Τις εκδηλώσεις, σε όλα τα επίπεδα, συνεχίζει η ΕΡΑ Ιωαννίνων, την ώρα μάλιστα που το πρόγραμμα του ιστορικού σταθμού εκπέμπεται σε περισσότερες περιοχές της Ηπείρου. Το γεγονός αυτό κάνει ακόμη πιο ισχυρή τη «Φωνή των Πολιτών», ενώ ο προβληματισμός των φορέων εκδηλώνεται μέσω των συχνοτήτων του Σταθμού για το «πού πηγαίνει η κοινωνία».

Αύριο, Πέμπτη, 3 Ιουλίου θα πραγματοποιηθούν στον πεζόδρομο της Νικολάου Παπαδοπούλου, έξω από εγκαταστάσεις της ΕΡΑ, δύο εκδηλώσεις.

Η πρώτη, που έχει ήδη ανακοινωθεί, θα πραγματοποιηθεί στις 8 το βράδυ και σ’ αυτή θα συμμετέχουν φορείς, σωματεία, σύλλογοι και πολίτες που εναντιώνονται στη λογική της «μαύρης» κυβερνητικής πολιτικής. Επίσης, ξεκάθαρα ήταν τα μηνύματα που στάλθηκαν στις συγκεντρώσεις και πορείες από τους συμμετέχοντες, στον κοινό αγώνα, φορείς, και τα οποία καλούν την κυβέρνηση να σταματήσει το ξεπούλημα των δημόσιων και κοινωνικών αγαθών (νερό, ηλεκτρικό ρεύμα). Ζητούμενο παραμένει η ενότητα του αγώνα ενάντια στην πολιτική της λιτότητας, της ανεργίας, της φτώχειας και του αυταρχισμού που επιδεικνύει η κυβέρνηση.

Στην αυριανή συγκέντρωση καλούν: απολυμένοι εργαζόμενοι της ΕΡΑ Ιωαννίνων, ΕΛΜΕ Ιωαννίνων, Ένωση Ιατρών Νοσοκομείων Ηπείρου (ΕΙΝΗ), Σύλλογος Διοικητικού Προσωπικού Πανεπιστημίου (ΕΤΕΠ και ειδικό εργαστηριακό προσωπικό), Σωματείο Μετάλλου ν. Ιωαννίνων, Σωματείο Εργαζομένων στα Praktiker, Ραδιοφωνικός Σύλλογος Πανεπιστημίου Ιωαννίνων (ΡΑΣΠΙ), παράταξη «Ταξική Ενότητα» Εργατικού Κέντρου Ιωαννίνων, Αριστερή Παρέμβαση στα Γιάννενα, Αριστερή Παρέμβαση στην Ήπειρο, Αριστερή Παρέμβαση Οδοντιάτρων.

Η δεύτερη εκδήλωση αύριο έχει πολιτιστικό περιεχόμενο, χάρη και στη βοήθεια του Πνευματικού Κέντρου Ιωαννίνων. Στις 9.15 το βράδυ η Ορχήστρα Ξύλινων Πνευστών του Δημοτικού Ωδείου της πόλης θα δώσει συναυλία στον πεζόδρομο (έξω από την ΕΡΑ) με έργα από τον Χατζιδάκι μέχρι το Μότσαρτ.

Στην εξαμελή ορχήστρα συμμετέχουν:

Φλάουτο: Μαρία Μεσάρη και Αλεξάνδρα Μπεσεβέγκη.

Φαγκότο: Χρήστος Γεωργάνος.

Κόρνο: Κοσμάς Καφτάνης.

Κρουστά: Κώστας Γκλίναβος.

Κλαρινέτο: Άγγελος Αντώνογλου.

Φυσικά η είσοδος για τη συναυλία είναι ελεύθερη.

Η ΕΡΑ Ιωαννίνων εκπέμπει στους 88,2 στα fm και διαδικτυακά στο ertopen.com

Related News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyrıght 2014 Pamvotis Press. All RIGHTS RESERVED.