Στους Λογγάδες κλιμάκιο της παράταξης Μπαρτζώκα

Επίσκεψη πραγματοποίησε ο Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΤΩΡΑ» Άρης Μπαρτζώκας, με ομάδα μελών της Παράταξης στους Λογγάδες, την Κυριακή, 23 Δεκεμβρίου.

Αφορμή της επίσκεψης ήταν η ενημέρωση των κατοίκων για την Ημερίδα «Συζητάμε για την Παμβώτιδα – παρελθόν, παρόν και μέλλον» που θα πραγματοποιηθεί στις 18:30 την Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου, στην Φρόντζου Πολιτεία.

Στην συνάντηση παραβρέθηκε και ο Χρήστος Παπαπέτρος, εκπρόσωπος της Τοπικής Κοινότητας Λογγάδων, ο οποίος ενημέρωσε τον κ. Μπαρτζώκα για τα σημαντικά θέματα σχετικά με τη λίμνη που απασχολούν τους κατοίκους των παραλίμνιων περιοχών καθώς και για τα κοινωνικά και οικονομικά θέματα που έχουν προκύψει.

Με το τέλος της συνάντησης ο κ. Μπαρτζώκας δήλωσε: «Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής μας εκστρατείας είχαμε υποσχεθεί δύο πράγματα στους συνδημότες μας. Πρώτον, ότι η Παράταξή μας θα εξακολουθήσει να είναι ενεργή και δραστήρια και μετά τις εκλογές, καθ’ όλη την πενταετία της δημοτικής θητείας και δεύτερον ότι οι επισκέψεις μας στα περιφερειακά χωριά του Δήμου μας, στις Τοπικές και Δημοτικές Κοινότητες δεν ήταν μια προεκλογική πράξη αλλά εξέφραζε πραγματικό ενδιαφέρον. Μάλιστα είχαμε τονίσει ότι δεν θα τους ξεχάσουμε σε όλα τα χρόνια μετά τις εκλογές.

Σήμερα αποδεικνύουμε για ακόμη μία φορά ότι παραμένουμε πιστοί στα λόγια μας. Εξακολουθούμε να είμαστε μια ενεργή και δραστήρια παράταξη και μάλιστα διοργανώνουμε την Τετάρτη, 3 Δεκεμβρίου, ειδική ημερίδα σχετικά με τα προβλήματα της λίμνης μας και τις προτεινόμενες λύσεις, αντιμετωπίζοντας μάλιστα το θέμα διαχρονικά, ανατρέχοντας στις όχι και τόσο μακρινές εποχές που η λίμνη μας ήταν πεντακάθαρη και ακολουθώντας την πορεία της ως τις μέρες μας, αναδεικνύοντας τα διαχρονικά σφάλματα διαχείρισης που έγιναν και αναζητώντας και προτείνοντας λύσεις.

Από την άλλη, πιστοί στο λόγο μας ότι δεν πρόκειται να ξεχάσουμε τις Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητές μας, βρισκόμαστε σήμερα εδώ, στους Λογγάδες, συζητώντας με τους κατοίκους τα προβλήματά τους και αναζητώντας μαζί τους τρόπους που η Παράταξή μας μπορεί να βοηθήσει, με τα όποια περιορισμένα μέσα διαθέτει, στην επίλυσή τους.

Η Παράταξη «ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΤΩΡΑ» θα εξακολουθήσει να διοργανώνει εκδηλώσεις, να επισκέπτεται τα χωριά μας και να είναι ενεργή στην ζωή του Δήμου μας, αποσκοπώντας στην άμεση επαφή με τους συνδημότες μας και στην όποια προσφορά στην επίλυση των προβλημάτων τους».


Related News

Comments are closed

Copyrıght 2014 Pamvotis Press. All RIGHTS RESERVED.