Στο Σμόλικα ο Ορειβατικός την Κυριακή 8/6

smolikas1

Πορεία στο Σμόλικα διοργανώνει ο Ορειβατικός Σύλλογος Ιωαννίνων την Κυριακή 8 Ιουνίου.

Θα πραγματοποιηθούν δύο διαδρομές, η πρώτη Παλιοσέλι – Δρακόλιμνη – Παλιοσέλι (Β’ κατηγορίας) διάρκειας επτά  ωρών και αρχηγό τον Δημήτρη Μωραΐτη, και η δεύτερη Παλιοσέλι – Κορυφή (2,637μ) – Παλιοσέλι (Γ’ κατηγορίας) διάρκειας εννέα ωρών και αρχηγό τον Σάκη Ματσούλη. Στη διαδρομή αυτή οι γκέτες κρίνονται ως απαραίτητες. 
Εάν οι καιρικές συνθήκες είναι δυσμενείς αυξάνεται ο βαθμός δυσκολίας και η διαδρομή θα επανεκτιμηθεί επί τόπου. Σημειώνεται πως οι συμμετέχοντες θα πρέπει να είναι εξοπλισμένοι με ορειβατικά παπούτσια, γκέτες, αντιανεμικό – αδιάβροχο, μπατόν, ενώ ο ρουχισμός θα πρέπει να είναι κατάλληλος για την εποχή καθώς επίσης να υπάρχει και δεύτερη αλλαξιά ρούχων.

Για τις δηλώσεις συμμετοχής θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν έγκαιρα τη συμμετοχή τους. Η αναχώρηση θα γίνει την Κυριακή στις 7 το πρωί, απέναντι από την έξοδο του parking της Κεντρικής Πλατείας.

Περισσότερες πληροφορίες,στα γραφεία του Συλλόγου, στην οδό Σμύρνης 15, καθημερινά από τις 7 μέχρι τις 9 το απόγευμα και στο τηλέφωνο-fax 26510-22138.

Related News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyrıght 2014 Pamvotis Press. All RIGHTS RESERVED.