Στήριξη Κώστα Μπάρκα στην αγροτική αγορά της Πρέβεζας

ntomates_aggouria

Τη συμπαράστασή του  στο δίκαιο αγώνα των αγροτών-παραγωγών του συλλόγου ‘ΑΜΑΛΘΕΙΑ’, οι οποίοι έχουν περιέλθει σε αδιέξοδο μετά τις ανακόλουθες κυβερνητικές πολιτικές εκφράζει με δήλωσή του ο βουλευτής Πρέβεζας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Μπάρκας. Ο κ. Μπάρκας χαιρετίζει τη σημερινή

κινητοποίηση τους για να μείνει ανοιχτή η Αγροτική Αγορά Πρέβεζας, όπου με την λειτουργία της ωφέλησε τόσο τους ίδιους τους παραγωγούς, όσο και τους καταναλωτές, σε μία περίοδο φτωχοποίησης της μεγάλης κοινωνικής πλειοψηφίας των συμπολιτών μας.

Προσθέτει: «Η αλληλεγγύη του εκφράστηκε έμπρακτα με τη κατάθεση σειράς δράσεων και ερωτήσεων, με τελευταία την σχετική ερώτηση στη Βουλή στις 18-06-2014, αναφορικά με τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι αγρότες-παραγωγοί στη διάθεση των προϊόντων τους».

Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί τη κυβέρνηση να ψηφιστεί άμεσα η σχετική ΚΥΑ για να λειτουργήσει απρόσκοπτα η «Αγροτική Αγορά» και να ανανεωθούν οι άδειες τους περί στάσιμου και πλανόδιου εμπορίου, για να διευκολυνθεί η προώθηση των προϊόντων τους. Καλεί τέλος, να σταματήσουν όλες οι διώξεις και να ακυρωθούν τα πρόστιμα στους βιοπαλαιστές αγρότες.

Related News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyrıght 2014 Pamvotis Press. All RIGHTS RESERVED.