Στα Γιάννενα την Κυριακή 30 Νοεμβρίου ο Αλέξης Τσίπρας

tsipras23

Από την Ήπειρο ξεκινούν οι περιφερειακές συνδιασκέψεις του ΣΥΡΙΖΑ. Στις συνδιασκέψεις θα παρουσιαστεί το πρόγραμμα του κόμματος για την παραγωγική και οικονομική ανασυγκρότηση.

Ειδικότερα, ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ θα μιλήσει το απόγευμα της Κυριακής, 30 Νοεμβρίου σε πολιτική συγκέντρωση στο ξενοδοχείο Du Lac παρουσιάζοντας τις κυβερνητικές δεσμεύσεις του κόμματος για την Ήπειρο.

Νωρίτερα, από το πρωί της ίδιας ημέρας, θα ξεκινήσουν δύο εργαστήρια με θεματικές το αγροτοδιατροφικό ζήτημα της Ηπείρου με εισηγητή τον Γιάννη Καραγιάννη και τη διαχείριση του νερού στην Ήπειρο με εισηγητή τον Γιάννη Παπαδημητρίου. Οι θεματικές ξεκινούν από τις 10.30 το πρωί.

Η σύσκεψη θα συνεχιστεί το απόγευμα από τις 5.30 , όπου και θα παρουσιαστούν οι 2 κεντρικές εισηγήσεις για τις ΑΜΕΣΕΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ (την οποία θα παρουσιάσει ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας) και τις ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ (εκ μέρους της ΠΣΕ Ηπείρου του ΣΥΡΙΖΑ, από τον βουλευτή Ιωαννίνων Χρήστο Μαντά).

Σε ανακοίνωση της η Περιφερειακή Συντονιστική Επιτροπή Ηπείρου του κόμματος καλεί τους φορείς, τα κινήματα και τους πολίτες της Ηπείρου να συμμετέχουν και να συμβάλλουν στον αντίστοιχο προβληματισμό.

Προσθέτει: “Ο ΣΥΡΙΖΑ μετά την παρουσίαση από τον πρόεδρο του Αλέξη Τσίπρα στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης των άμεσων μέτρων για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης και την αναγκαία επανεκκίνηση της οικονομίας και ανάκτηση της εργασίας επεξεργάζεται το συνολικό κυβερνητικό του πρόγραμμα με έμφαση στην παραγωγική ανασυγκρότηση της οικονομίας και τη θεσμική ανασυγκρότηση και δημοκρατικό μετασχηματισμό του κράτους.

Στο πλαίσιο αυτό, οργανώνουμε σε όλες τις περιφέρειες της χώρας συσκέψεις, στις οποίες επιδιώκουμε να συμμετέχουν κοινωνικοί, επιστημονικοί και παραγωγικοί φορείς, εκπρόσωποι από κινήματα πολιτών και ενδιαφερόμενοι πολίτες, για να συζητήσουμε το κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ και ιδιαίτερα την περιφερειακή του εξειδίκευση. Η συμμετοχή όλων σε αυτή την προσπάθεια εκτός από τη συμβολή στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ θα εγγυηθεί και την εφαρμογή του.

Πρόκειται για το ξεκίνημα ανοιχτών, δημοκρατικών διαδικασιών που έχουν στόχο με βάση τις επεξεργασίες της Επιτροπής Προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ να συνδιαμορφώσουμε με τους πολίτες κυβερνητικό πρόγραμμα, το οποίο θα τεθεί στην κρίση του ελληνικού λαού στις επικείμενες εκλογές”.


Related News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyrıght 2014 Pamvotis Press. All RIGHTS RESERVED.