Πρώτη θέση για τον Γιαννιώτη Χάρη Μπινώλη στον διαγωνισμό Photo Sunday Νοεμβρίου 2014

Με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων ολοκληρώθηκε το 11ο Photo Sunday για το 2014 που διεξήχθη την Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014 από τις 10.00 έως τις 22.00, παράλληλα σε 8 πόλεις της χώρας και συνδιοργανώθηκε από τη Φωτογραφική Ομάδα f+, τη Φωτογραφική Λέσχη Λιβαδειάς, τη Φωτογραφική Ομάδα Τρικάλων, τη Φωτογραφική Ομάδα ΤΕΙ Λάρισας, τη Φωτογραφική Ομάδα Ρόδου PhotOrion, τη Φωτογραφική Ομάδα f9, τη Φωτογραφική Λέσχη Βόλου, τη Φωτογραφική Λέσχη Πάτρας “Ηδύφως” και τη Φωτογραφική ομάδα Φωτογραφιστές.

Το θέμα του 11ου Photo Sunday για το 2014 είχε τίτλο: ”Κόκκινο” και δόθηκε από τον Νέστορα Φανό (μέλος της Φωτογραφικής Λέσχης Βόλου)

«Ένα από τα βασικά χρώματα. Το χρώμα της φωτιάς. Ένα χρώμα που συμβολίζει τον έρωτα, το πάθος την ενεργητικότητα, τον θυμό, την ορμή την επανάσταση, την δύναμη, την θερμότητα, τον πόλεμο, την δράση, την έξαψη , την ντροπή, την αμαρτία ….και τόσα άλλα.»

Χάρης Μπινώλης

Χάρης Μπινώλης, Ιωάννινα

Μία από τις τρεις φωτογραφίες που κατέλαβαν την πρώτη θέση ανήκει στον Γιαννιώτη φωτογράφο Χάρη Μπινώλη.

Αποτελέσματα Κοινού:
Τις περισσότερες ψήφους στο 11ο Photo Sunday για το 2014 συγκέντρωσαν τελικά 3 φωτογραφίες που πήραν τον ίδιο αριθμό ψήφων και ανήκουν στους:
Χάρης Μπινώλης (Ιωάννινα)
Ανδρέας Κακλιός (Ρόδος)
Θοδωρής Πατακιούτης (Βόλος)

Ανδρέας Κακλιός, Ρόδος

Ανδρέας Κακλιός, Ρόδος

Αποτελέσματα κριτικής επιτροπής:
Η φωτογραφία που επιλέχθηκε από τον κριτή του διαγωνισμού για αυτό τον μήνα, Νέστορα Φανό (μέλος της Φωτογραφικής Λέσχης Βόλου) ανήκει στην Μαριάννα Μπολτσή (Φωτογραφική ομάδα f+).

Το επόμενο Photo Sunday θα πραγματοποιηθεί Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014. Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν σύντομα.

thodoris patakioutis- photo sunday- nov

Θοδωρής Πατακιούτης, Βόλος

Βασικές Πληροφορίες
Πού: Άμφισσα, Βόλος, Ιωάννινα, Λάρισα, Λιβαδειά, Πάτρα, Ρόδος, Τρίκαλα
Διοργάνωση: Φωτογραφική Ομάδα f+, Φωτογραφική Λέσχη Λιβαδειάς, Φωτογραφική Ομάδα Τρικάλων, Φωτογραφική Ομάδα ΤΕΙ Λάρισας, Φωτογραφική Ομάδα Ρόδου PhotOrion, Φωτογραφική Ομάδα F9, Φωτογραφική Λέσχη Βόλου, Φωτογραφική Λέσχη Πάτρας “Ηδύφως”, Φωτογραφική ομάδα Φωτογραφιστές.

Μαριάννα Μπολτσή, Φωτογραφική ομάδα f+

Μαριάννα Μπολτσή, Φωτογραφική ομάδα f+


 

 

Related News

Comments are closed

Copyrıght 2014 Pamvotis Press. All RIGHTS RESERVED.