«Πρώτη» Μπέγκα με τις ευχές Μάξιμου

maximos_mpegkas

«Καλή  δύναμη και καλή επιτυχία στο έργο του» ευχήθηκε ο  Μητροπολίτης Ιωαννίνων Μάξιμος στο Δήμαρχο Ιωαννιτών, Θωμά Μπέγκα. Ο Μητροπολίτης Ιωννίνων πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη στο Δημαρχείο χτες Δευτέρα, 1η Σεπτεμβρίου την πρώτη ημέρα ανάληψης των καθηκόντων του νέου Δημάρχου που συμπίπτει –όπως είπε- με την πρώτη ημέρα του εκκλησιαστικού έτους.

«Ήρθαμε να ευχηθούμε ολόψυχα καλή δύναμη, πλούσια την ευλογία του Θεού για καλά αποτελέσματα. Διανύουμε μια δύσκολη συγκυρία, τα κοινωνικά προβλήματα είναι πολλά και πολλοί συνάνθρωποι μας βρίσκονται στα όρια της επιβίωσης. Πρέπει να βρούμε τρόπους να συνεργαστούμε σε όλα τα επίπεδα για να ανακουφίσουμε τους συνανθρώπους μας», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Μητροπολίτης Ιωαννίνων.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος χαρακτήρισε «τιμή και ευλογία» την επίσκεψη, σημειώνοντας πως είναι μεν η πρώτη συνάντηση με την επίσημη ιδιότητα του, ωστόσο έχουν προηγηθεί αρκετές συναντήσεις με τον Μητροπολίτη Ιωαννίνων, όλες σε εξαιρετικό κλίμα.

«Έχουμε διαπιστώσει πως έχουμε και οι δύο την κουλτούρα της συνεργασίας και είμαι βέβαιος πως μπορούμε συνεργαζόμενοι να πετύχουμε σημαντικά πράγματα», υπογράμμισε ο κ. Μπέγκας.

Να σημειωθεί ότι ο Μητροπολίτης δώρισε στο Δήμαρχο μια πένα.

Παρόν στη συνάντηση ήταν ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Παιδείας, Παντελής Κολόκας.


 

Related News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyrıght 2014 Pamvotis Press. All RIGHTS RESERVED.