Προσφορά αλληλεγγύης από την Ηπειρωτική Εστία Θεσσαλονίκης

ipirotiki_estia_thes

Στη Θεσσαλονίκη, μετά από πρόσκληση της Ηπειρωτικής Εστίας, μετέβη το Σάββατο ο Αντιπεριφερειάρχης Ηπείρου, αρμόδιος για θέματα Πρόνοιας, Κοινωνικής Συνοχής και Αλληλεγγύης Οδυσσέας Πότσης, όπου παρέλαβε δέματα που είχαν συγκεντρωθεί από τα μέλη της Εστίας, με σκοπό να διατεθούν, μέσω του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Περιφέρειας Ηπείρου, σε σχολεία και ιδρύματα της Ηπείρου.

Τον Αντιπεριφερειάρχη υποδέχθηκε ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. της Ηπειρωτικής Εστίας, οι οποίοι αναφέρθηκαν στις δράσεις και τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνουν τόσο για τη σύσφιξη των δεσμών των Ηπειρωτών της Θεσσαλονίκης, όσο και για τη συνδρομή τους προς τους συμπατριώτες τους στην Ήπειρο.

Ο κ. Οδυσσέας Πότσης συνεχάρη το Δ.Σ., αλλά και τα μέλη της Ηπειρωτικής Εστίας Θεσσαλονίκης για τις πρωτοβουλίες και τις δράσεις τους, υπογραμμίζοντας ιδιαίτερα τη συνεχή συνδρομή τους προς το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Περιφέρειας, με τρόφιμα, φάρμακα, ρουχισμό και σχολικό υλικό.

ipirotiki_estia_thes1«Υπηρετείτε με συνέπεια την Κοινωνική Αλληλεγγύη, που τόσο ανάγκη έχει σήμερα η πατρίδα μας. Να είστε βέβαιοι ότι οι προσφορές σας πιάνουν τόπο και ευελπιστώ οι πρωτοβουλίες θα δώσουν το έναυσμα και σε άλλους φορείς να συνεισφέρουν την κοινή προσπάθεια για την στήριξη ευπαθών κοινωνικά ομάδων», ανέφερε ο κ. Πότσης.


Related News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyrıght 2014 Pamvotis Press. All RIGHTS RESERVED.