ΠΟΕΣΥ: Πιο άμεσο το αίτημα της επαναλειτουργίας της ΕΡΤ

Το αίτημα της επαναλειτουργίας της ΕΡΤ είναι πιο άμεσο από ποτέ εκτιμά η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ) σχολιάζοντας τις πρόσφατες αποχωρήσεις διευθυντικών στελεχών της ΝΕΡΙΤ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Πληθαίνουν οι αποχωρήσεις διευθυντικών στελεχών της ΝΕΡΙΤ, αποδεικνύοντας πως κάτι σάπιο υπάρχει  στην κατ’ευφημισμόν δημόσια Ραδιοτηλέοραση. Το παράδειγμα του Γιώργου Προκοπάκη, που αποχώρησε τον Μάιο καταγγέλλοντας φαινόμενα οικογενειοκρατίας, ακολούθησαν στις 11 Σεπτεμβρίου ο Πρόεδρος της ΝΕΡΙΤ καθηγητής Μακρυδημήτρης και ο αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος Ροδόλφος Μορώνης. Εγκατέλειψαν το σκάφος λίγες ημέρες μετά την εισαγγελική παρέμβαση για την σωρεία των παρατυπιών που αφορούν στις προσλήψεις προσωπικού και μετά την δικαστική δικαίωση –την δεύτερη- εργαζομένων για τις απολύσεις των οποίων το δικαστήριο απεφάνθη ότι είναι παράνομες, άκυρες και πρέπει να επιστρέψουν στον νέο φορέα.
Όταν τα διευθυντικά στελέχη, αρνούνται να υπερασπίσουν το δημιούργημα της κυβέρνησης που τους διόρισε, όταν εγκαταλείπουν πανικόβλητοι το –κατά τον κ. Καψή- ελληνικό ΒΒC, μάλλον σημαίνει πως πλησιάζει η ώρα αυτή η κυβέρνηση να παραδεχθεί ότι το δημιούργημα της αποτελεί μια θλιβερή παρένθεση. Πως το αίτημα της επαναλειτουργίας της ΕΡΤ είναι πιο άμεσο από ποτέ…».


Related News

Comments are closed

Copyrıght 2014 Pamvotis Press. All RIGHTS RESERVED.