Ποιοι στηρίζουν Λυκούδη από την Ήπειρο

Την πολιτική τους διακήρυξη εξέδωσαν οι ΜΕΤΑρρυθμιστές του Σπύρου Λυκούδη, μετά την Πανελλαδική Σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 29 Νοεμβρίου 2014.

Η διακήρυξη του σχήματος του πρώην στελέχους της Δημοκρατικής Αριστεράς απευθύνεται, όπως αναφέρεται, σε όλες τις κινήσεις και σε όλους τους πολίτες που αισθάνονται ότι ανήκουν στον προοδευτικό μεταρρυθμιστικό χώρο, σε όλους τους πολιτικούς που φιλοδοξούν να συνδιαμορφώσουν τις συνθήκες για την έξοδο της χώρας από την κρίση και για τη δρομολόγηση μιας βιώσιμης αναπτυξιακής πορείας.

Κεντρικός στόχος των ΜΕΤΑρρυθμιστών είναι η προώθηση ευρέων και τολμηρών μεταρρυθμίσεων σε όλα τα επίπεδα για ένα νέο παραγωγικό μοντέλο της χώρας και κυρίως στο πολιτικό σύστημα για να εξαλειφθούν οι αιτίες που οδήγησαν στην κρίση.

Τέλος, εξέλεξαν Πανελλαδικό Συμβούλιο στο οποίο μετέχουν 135 μέλη, μεταξύ των οποίων εκπροσωπούνται οι περιφέρειες της χώρας καθώς και επιστημονικοί και επαγγελματικοί χώροι.

Από την Ήπειρο στο πανελλαδικό συμβούλιο συμμετέχει η περιφερειακή διευθύντρια εκπαίδευσης Δώρα Χουλιάρα καθώς και οι Παπανικολάου Φίλιππος, Οικονομολόγος, και Σπύρου Γιώργος, Ιδιωτικός Υπάλληλος.


Related News

Comments are closed

Copyrıght 2014 Pamvotis Press. All RIGHTS RESERVED.