ΠΕΠ Ηπείρου: Πρώτα κατατέθηκε, τώρα θα…συζητηθεί

Την Τετάρτη 27 Αυγούστου στο Περιφερειακό Συμβούλιο

Λίγες ημέρες πριν αναλάβει καθήκοντα η νέα περιφερειακή αρχή (;η Σεπτεμβρίου) το απερχόμενο περιφερειακό συμβούλιο Ηπείρου θα πραγματοποιήσει την τελευταία του συνεδρίαση, την Τετάρτη, 27 Αυγούστου στις 3 το μεσημέρι.

Θέμα της συνεδρίασης θα είναι το Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα (ΠΕΠ) για την περίοδο 2014-2020 το οποίο έχει ήδη κατατεθεί, από τα μέσα Ιουλίου στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ωστόσο, έπειτα από αντιδράσεις της αντιπολίτευσης ότι δεν έγινε ουσιαστική διαβούλευση, θα γίνει και…συζήτηση των βασικών του αξόνων. 

Εισηγήτρια θα είναι η αρμόδια αντιπεριφερειάρχης Τατιάνα Καλογιάννη η οποία θα αναφερθεί και στην Στρατηγική Έξυπνης Εξειδίκευσης  Περιφέρειας Ηπείρου 2014-2020. Η παρουσίαση θα γίνει από στελέχη της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής  Αρχής.  Η συνεδρίαση περιλαμβάνει ακόμη δύο θέματα:

-Την τροποποίηση απόφασης κήρυξης αναγκαστικής απαλλοτρίωσης ακινήτων που απαιτούνται για την κατασκευή των προσβάσεων της νέας γέφυρας στη θέση Μπαλντούμα της Ε.Ο. Ιωαννίνων – Τρικάλων στην περιοχή  του Δήμου Εγνατίας στο Νομό Ιωαννίνων (εισήγηση: η Δ/νση Τεχνικών Έργων Περιφέρειας Ηπείρου), και

-Την τροποποίηση Περιφερειακών Προγραμμάτων έτους 2014 (εισήγηση: ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Πρέβεζας κος Ιωάννου).

 Το κείμενο του ΠΕΠ όπως κατατέθηκε στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή μπορείτε να το διαβάσετε εδώ


 

Related News

Comments are closed

Copyrıght 2014 Pamvotis Press. All RIGHTS RESERVED.