Πέντε ημέρες έμειναν για τον 2ο Νάιο δρόμο στη Δωδώνη

Γέμισε από μικρούς και μεγάλους η κεντρική πλατεία των Ιωαννίνων γύρω από το περίπτερο ενημέρωσης και δηλώσεων συμμετοχών για το 2ο Νάιο Δρόμο ο οποίος πραγματοποιείται την Κυριακή, 31 Αυγούστου 2014. 

Τα ΕΚΑ Δωδωνάκια ενημέρωναν και δέχονταν τις αιτήσεις εγγραφής για τον αγώνα6που συγκεντρώνει το ενδιαφέρον στο χώρο καθώς το καλοκαίρι φθάνει στο τέλος του και τι καλύτερο για ένα δρομέα από το να κλείσει ή να ανοίξει τη σεζόν προετοιμασίας του με ένα αγώνα και θα τερματίσουν σε ένα στάδιο που είναι ίδιο με εκείνο της αρχαίας Ολυμπίας.

Οι συμμετέχοντες θα διανύσουν τα 600 τελευταία μέτρα της διαδρομής ανάμεσα σε αρχαία μνημεία με μεγάλη ιστορική αξία και κάτω από τη σκέπη του όρους Τόμαρου.

Ήδη οι συμμετοχές έχουν ξεπεράσει στο σύνολο τους αυτές της πρώτης διοργάνωσης και οι διοργανωτές μαζί με τους ανθρώπους της Δωδωναίας κοιλάδας αισιοδοξούν πως ο 2ος Νάιος δρόμος θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για τις επόμενες διοργανώσεις.

Οι ενδιαφερόμενοι που δεν είναι στα Γιάννενα αλλά θέλουν να τρέξουν μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή και να ενημερώνονται καθημερινά για το μεγάλο αγώνα στο www.naiosdodonimarathon.gr. Οι συμμετοχές κλείνουν όταν θα φτάσουν τις 300 σε κάθε κατηγορία.


Related News

Comments are closed

Copyrıght 2014 Pamvotis Press. All RIGHTS RESERVED.