Ο Νίκος Πορτοκάλογλου στον Πολυχώρο Αγορά

Την Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014
Μαζί του οι Φτερωτές Κιθάρες

Στη Μουσική Σκηνή Πολυχώρος Αγορά εμφανίζεται την Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014 ο Νίκος Πορτοκάλογλου. Μαζί του στη σκηνή οι Φτερωτές Κιθάρες. Ώρα προσέλευσης: 22:00.

Προπώληση : 10€
Είσοδος : 12 €
Σημεία προπώλησης : Πολυχώρος Αγορά, Βιβλιοπωλείο Πρόκος, Γερμανός (Ναπολέων Ζέρβα), viva.gr
Τηλ. Επικοινωνίας: 26510 79855

«ΛΙΜΑΝΙΑ ΞΕΝΑ ΜΕΡΟΣ Β’»
Από του Αιγαίου Τα Νερά…ως το Θάλασσα Μου Σκοτεινή!

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα και παρουσιάζει όλα τα αγαπημένα του τραγούδια αλλά και την τελευταία δισκογραφική δουλειά του που κυκλοφόρησε τον περασμένο Μάιο, με τίτλο «Λιμάνια Ξένα».

Όπως υποδηλώνει και ο τίτλος, πρόκειται για ένα πρόγραμμα που κατά ένα του μέρος βασίζεται σε διασκευές παλιών τραγουδιών. Τα πιο αγαπημένα του παραδοσιακά, μικρασιάτικα, ρεμπέτικα και λαϊκά τραγούδια, σε νέες, σημερινές, τολμηρές και λίγο «αιρετικές», καθαριστικές εκδοχές.
Το πρόγραμμα – αλλά και ο νέος δίσκος – έχει «γράψει τα πρώτα του χιλιόμετρα» στις ως τώρα εμφανίσεις του Νίκου και τώρα καταφθάνει ανανεωμένο στον Πολυχώρο Αγορά, στα Ιωάννινα, με νέες επιλογές τραγουδιών και διάθεση για περισσότερο ρυθμό και παρεΐστικη ατμόσφαιρα.
Θα ακουστούν για πρώτη φορά κάποιες από τις διασκευές που περιλαμβάνονται στον νέο δίσκο αλλά και προσωπικά τραγούδια του Νίκου, που, αν και ξεχωριστά κι αγαπημένα, δεν είχαν καταφέρει να χωρέσουν στον πρώτο κύκλο των εμφανίσεων.
Σταθερά μαζί με τον Νίκο στην σκηνή οι Φτερωτές Κιθάρες δίνουν τον δικό τους καθοριστικό και «κιθαριστικό» χαρακτήρα, αποτελούμενες από άξιους μουσικούς της νεότερης γενιάς, όπως ο Βαγγέλης Μαρκαντώνης των «Ανοιχτή Θάλασσα» στο μπάσο τις κιθάρες και το τραγούδι, ο Χάρης Μιχαηλίδης από τους «Δραμαμίνη» στην κιθάρα και το τραγούδι, ο Αλέκος Βουλγαράκης στην κιθάρα, ο Θάνος Μιχαηλίδης στα τύμπανα. Στην ηχοληψία ο Άκης Πασχαλάκης.


 

Related News

Comments are closed

Copyrıght 2014 Pamvotis Press. All RIGHTS RESERVED.