Ο Ερυθρός Σταυρός Άρτας αποχαιρετά τον Σάκη Καραπέτση

Τον Σάκη Καραπέτση, αντιπρόεδρο του τοπικού τμήματος, αποχαιρετά με ανακοίνωσή του ο Ερυθρός Σταυρός Άρτας: «Το Δ.Σ. του Τμήματος Άρτας του Ερυθρού Σταυρού στην πρώτη συνεδρίασή του μετά τον θάνατο του Αντιπροέδρου του Τμήματος, Δικηγόρου Οδυσσέα Καραπέτση, αποφάσισε ομόφωνα να εκφράσει την οδύνη του για τον πρόωρο και αδόκητο θάνατό του και τα θερμότατα συλλυπητήρια σε όλους τους οικείους του καθώς και τη λύπη του για το γεγονός ότι ατυχείς συγκυρίες δεν επέτρεψαν να παραστεί ολόκληρο το Δ.Σ. στην έξοδο ακολουθία του, το οποίο θα συμβεί στο μνημόσυνό του.
Αντί στεφάνου, στη μνήμη του θα διαθέσει το ποσό των 200 ευρώ για την ενίσχυση οικογένειας συμπολίτη μας, της οποίας παιδί 17 ετών, μετά από ξαφνική εγκεφαλική αιμορραγία τον περασμένο Φεβρουάριο και συνεχείς ιατρικές επεμβάσεις, νοσηλεύεται ακόμη σε κωματώδη κατάσταση σε Κέντρο Αποθεραπείας, με αποτέλεσμα η οικονομική κατάσταση της οικογένειας, που ήταν ήδη αδύναμη, να περιέλθει σε πλήρη αδυναμία.
Ο αείμνηστος Δικηγόρος Οδυσσέας (Σάκης) Καραπέτσης υπήρξε εξαίρετο μέλος της Αρτινής κοινωνίας, σημαντικό στέλεχος της Δικηγορικής Οικογένειας της περιοχής μας, υπόδειγμα οικογενειάρχη και ανθρώπου με κοινωνικές ευαισθησίες.
Ως αντιπρόεδρος του Τμήματος του Ερυθρού Σταυρού για πολλά χρόνια συνέβαλε με ευαισθησία στην όσο το δυνατόν καλύτερη και αποδοτικότερη λειτουργία του.
Η απουσία του θα είναι απώλεια για όλους μας και κυρίως για την εκλεκτή οικογένειά του, τη σύζυγο, (Εθελόντρια του Ερυθρού Σταυρού) και τα δυο τους παιδιά.
Θα τον θυμόμαστε με πολλή αγάπη. Αιωνία του η μνήμη».

(ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: Τηλεβόας της Άρτας )


Related News

Comments are closed

Copyrıght 2014 Pamvotis Press. All RIGHTS RESERVED.