Νίκες για τις Κ17, Κ15 του ΠΑΣ Γιάννινα

Αποδίδοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο η ομάδα Κ17 του ΠΑΣ Γιάννινα νίκησε εύκολα το Σάββατο, 11 Οκτωβρίου, στο ΠΕΑΚΙ, την Βέροια 3-0 με γκολ των Μούτσιου (5΄), Ζιώγα (45΄πέναλτι) και Ψαρά (62΄)

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Παπαϊωάννου, Ψαρράς Ν., Κιτσάκης (64′ Τριάντος), Γεωργούλης, Ντίνης (75′ Σιώζιος), Μούτσιος, Παπαστράτος (45′ Δρόσος), Μασούρας, Ζιώγας, Ψαρράς Ι. (70′ Μπαμπούλιας), Μαλάμος (75′ Καμποτάς).

Νίκη Βόλου: Τσώτρας, Δώσσας, Δαμάσκος, Νινιζόπουλος, Πλαστάρας, Ρακής, Λαρίσης, Βουρδάκης, Γκαλαβίνης, Δήμος,

Τον αγώνα παρακολούθησε και ο προπονητής Γιάννης Πετράκης με τους συνεργάτες του Γιώργο Γεωργουλόπουλο και Βασίλη Αλεξίου.

Μετά την λήξη του  αγώνα ο προπονητής της Κ17 Χρήστος Αγγέλης δήλωσε στο pasgiannina.gr:

«Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι, με πολλές και καλές φάσεις από την ομάδα μας, ενώ το σκορ θα μπορούσε να είχε πάρει ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις. Όλα τα παιδιά δώσανε τον καλύτερο εαυτό τους και είμαι πολύ ευχαριστημένος από την απόδοση αλλά και την προσπάθεια που δείχνουν μέχρι σήμερα. Αν συνεχίσουν με την ίδια θέληση στο τέλος θα πετύχουμε τον στόχο μας που είναι στελέχωση της Κ20 και της πρώτης ομάδας».

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΜΕ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ Κ15

Καλύτερη σε όλη την διάρκεια του αγώνα η ομάδα Κ15, νίκησε εύκολα εκτός έδρας την Α.Ο.Κ. στην Κέρκυρα με γκολ του Μπαλαμάτσια για το αντίστοιχο πρωτάθλημα της superleague

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Πατσιούρας, Μέγας, Κείσογλου, Μπελάς, Μερκουριάδης, Λάγκας, Λιάσος, Παπαδόπουλος Κ. (65΄Χωραβάτης), Λιάπης, Μπαλαμάτσιας (58΄ Παπαδόπουλος Ε.), Λώλης.

Ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Οικονόμου, δήλωσε στο pasgiannina.gr μετά τον αγώνα με την Α.Ο.Κ.: «Ήταν ο πρώτος επίσημος αγώνας που δώσαμε και είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια τον ποδοσφαιριστών μου. Στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα είχαμε καλύτερη  απόδοση και το σκορ θα μπορούσε να είναι ακόμη μεγαλύτερο, εφόσον χάσαμε πολλές ευκαιρίες. Θέλουμε βέβαια  πολύ δουλειά ακόμη, ώστε να φτάσουμε στα επίπεδα που επιθυμούμε και πρέπει να γίνουμε πιο ουσιαστικοί στην τελική προσπάθεια.

Υπάρχει διάθεση από όλους, πολύ ενδιαφέρον από την διοίκηση και   άμεση συνεργασία με τον κο Πετράκη και τους συνεργάτες του, για  να μπορέσουμε να εκπαιδεύσουμε με τον καλύτερο τρόπο τα παιδιά που έχουμε στην ομάδα».

Από την πλευρά του ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας  Κ15 Τάσος Λάγκας δήλωσε στο pasgiannina.gr:  «Ξεκινάμε μια μεγάλη προσπάθεια ώστε να δημιουργήσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα για το πρωτάθλημα Κ15 των ΠΑΕ στο οποίο λαμβάνει  μέρος για πρώτη φορά ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατόν ώστε να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στις νέες υποχρεώσεις μας και να εκπαιδευτούν σωστά τα παιδιά  ώστε μέσα από αυτή την ομάδα να μπορέσει να στελεχωθεί την επόμενη σεζόν η Κ17».


Related News

Comments are closed

Copyrıght 2014 Pamvotis Press. All RIGHTS RESERVED.