Νέα 24ωρη απεργία στην “Ελευθεροτυπία”

Συνεχίζεται η απεργιακή κινητοποίηση των εργαζόμενων της Ελευθεροτυπίας, της Κυριακάτικης και του enet.gr για ακόμη 24 ώρες. Οι εργαζόμενοι που είναι απλήρωτοι εδώ κι εννέα μήνες θα πραγματοποιήσουν αύριο νέα συνέλευση των εργαζομένων στην εφημερίδα.

Τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ, της ΕΠΗΕΑ και της ΕΤΗΠΤΑ αποφάσισαν την κήρυξη 24ωρης απεργίας για τους δημοσιογράφους, τους διοικητικούς υπαλλήλους και τους τεχνικούς τύπου, οι οποίοι εργάζονται στην εφημερίδα «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ» καθώς και στην ηλεκτρονική σελίδα «enet.gr» από τις 5 μ.μ. της Πέμπτης, 20 Νοεμβρίου 2014 έως τις 5 μ.μ. της Παρασκευής, 21 Νοεμβρίου 2014.
 
Τα Διοικητικά Συμβούλια των Ενώσεων έλαβαν τη συγκεκριμένη απόφαση, «έχοντας εξαντλήσει κάθε όριο υπομονής και καλοπιστίας, λόγω της παρατεταμένης ασυνέπειας που επιδεικνύει η εργοδοσία της εφημερίδας όσον αφορά την εξόφληση των οφειλών προς τους εργαζόμενους, στους οποίους οφείλονται δεδουλευμένες αποδοχές εννέα (9) μηνών». Οι Ενώσεις ζητούν την καταβολή όλων των δεδουλευμένων των εργαζόμενων αμέσως.

(ΠΗΓΗ: tvxs.gr)


Related News

Comments are closed

Copyrıght 2014 Pamvotis Press. All RIGHTS RESERVED.