ΜΕΤΑ: «Δεν θα σταματήσουν, αν δεν τους σταματήσουμε»

Σε συμμετοχή στην απεργιακή κινητοποίηση της Πέμπτης, 27 Νοεμβρίου, στις 11 το πρωί από το Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων, καλεί το Μέτωπο Ταξικής Ανατροπής Ιωαννίνων.

Σήμερα το πρωί μέλη του ΜΕΤΑ Ιωαννίνων πραγματοποίησαν ενημερωτική παρέμβαση στην κεντρική πλατεία της πόλης (φωτογραφία).  

Το κάλεσμα:

Η Γενική Απεργία των εργαζομένων στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα μπορεί και πρέπει να είναι σταθμός στο αγώνα του λαού μας για ανατροπή αυτής της βάρβαρης και βαθιά ταξικής μνημονιακής πολιτικής.

Ήρθε η ώρα oι εργαζόμενοι μαζί με τους μικρομεσαίους και τους αγρότες να σηκώσουν το ανάστημά τους και να ανατρέψουν αυτή την πολιτική που γεννά φτώχεια και εξαθλίωση, που ευθύνεται για το 1,5 εκατομμύριο ανέργους, για το πετσόκομμα των μισθών, για τα φορολογικά χαράτσια, για την ανασφάλιστη εργασία, για την αδυναμία να του κράτους να εξασφαλίσει στοιχειώδη υγεία και παιδεία στον εργαζόμενο λαό.

Οι εργαζόμενοι μπορούν με την απεργία τους να δώσουν ένα γερό χτύπημα στη συγκυβέρνηση της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ που εφαρμόζει αυτή την πολιτική, που την στιγμή που καταστρέφει το μέλλον του λαού μας, την ίδια στιγμή επιτρέπει να μην πληρώνουν οι πλούσιοι, να αυξάνουν τα κέρδη τους οι μεγάλες επιχειρήσεις και να ξεπουλιέται η δημόσια περιουσία που είναι απαραίτητη για να βγει ο λαός και ο τόπος μας από την κρίση.

Να μην αυταπατάται κανείς.

Τα χειρότερα είναι μπροστά μας.

Μειώσεις μισθών και συντάξεων, ακόμα μεγαλύτερος περιορισμός στη δωρεάν πρόσβαση στην υγεία και την παιδεία, κατάργηση των συνδικαλιστικών δικαιωμάτων, κατάργηση των σταθερών και μόνιμων σχέσεων εργασίας, ασυδοσία των εργοδοτών (ιδιωτών και κράτους), περιορισμός των δημοκρατικών και ατομικών ελευθεριών έχουν ήδη αποφασισθεί και το μόνο που ψάχνουν είναι ο επικοινωνιακός τρόπος που θα τα περάσουν!!!

Για όλα αυτά πρέπει να αγωνιστούμε! Πρέπει να θυσιάσουμε το μεροκάματό μας, το ελάχιστο υστέρημά μας, για να κερδίσουμε μια ζωή με αξιοπρέπεια, ένα αύριο καλύτερο για μας και τα παιδιά μας.

Ο συντονισμένος αγώνας των εργαζομένων, των συνταξιούχων, των ανέργων, των νέων, με όλα τα τμήματα της κοινωνίας που δέχονται συνεχή πλήγματα, όπως οι επαγγελματίες, οι αγρότες, οι επιστήμονες, είναι μονόδρομος απέναντι σε αυτή την πολιτική της καταστροφής.

ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ, ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ

Όλοι μαζί βγαίνουμε στους δρόμους, σηματοδοτούμε τη δυναμική λαϊκή επιστροφή, εκφράζουμε ενεργά τη δυσαρέσκειά μας απέναντι στην κυβερνητική πολιτική, καταργούμε τα μνημόνια της σκλαβιάς και της φτώχειας,  ανατρέπουμε τις αντιλαϊκές πολιτικές και την Κυβέρνηση που τις εφαρμόζει, ορίζουμε το κοινό μας μέλλον.

Όλοι στη  Γενική Απεργία και στην Απεργιακή  Συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων στις  11:00 π.μ. 

Ή Αυτοί ή Εμείς


Related News

Comments are closed

Copyrıght 2014 Pamvotis Press. All RIGHTS RESERVED.