Ματαιώθηκε πλειστηριασμός στο Αγρίνιο

Την Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου επιχειρήθηκε να πραγματοποιηθεί πλειστηριασμός στο Αγρίνιο όπως είχε διαταχθεί από Τράπεζα. Η γνωστοποίηση του πλειστηριασμού κινητοποίησε συλλογικότητες και πολίτες οι οποίοι κάλεσαν σε συγκέντρωση για την αποτροπή του. Η παρουσία δεκάδων πολιτών κατάφερε και δημιούργησε ένα ακόμη εμπόδιο στη βιομηχανία των πλειστηριασμών που έχουν δημιουργήσει τράπεζες και ο ολοκληρωτικό καθεστώς από κοινού. Ο πλειστηριασμός ματαιώθηκε.

Να σημειωθεί ότι δεν εμφανίσθηκαν εκπρόσωποι της τράπεζας , εισαγγελείς κλπ.  Ο μόνος παρατρεχάμενος  ένας συμβολαιογράφος που ώρα πριν , τρύπωσε στην αίθουσα για να τον ξετρυπώσουν  άμεσα μόλις έγινε αντιληπτός τόσο ό ίδιος όσο και ρόλος του.

Αναφερόμενο στο περιστατικό το Σωματείο Βάσης Επισφαλώς Εργαζομένων και Ανέργων Άρτας σημειώνει: “Θα πρέπει να γίνει κατανοητό απο όσους θα συνεργαστούν με το ολοκληρωτικό καθεστώς εναντίων των πολιτών,  τόσο η σοβαρότητα των καταστάσεων  όσο και το σαθρό περιεχόμενο που εμπεριέχουν οι ρόλοι αυτών που θα στηρίξουν τις αντικοινωνικές πολιτικές, προς όφελος των διεφθαρμένων τραπεζιτών, των ξένων επικυρίαρχων (πχ ΔΝΤ ) κλπ.

Ανεπιφύλακτα το δίκαιο είναι από την πλευρά  των πολιτών και της κοινωνίας και όχι από το μέρος  των μηχανισμών των ανθρώπων τους και των τραπεζών. Κανένας μόνος του απέναντι στους Τραπεζίτες”.


Related News

Comments are closed

Copyrıght 2014 Pamvotis Press. All RIGHTS RESERVED.